VIRAL

Το αγόρι της της είπε να αδυνατίσει και εκείνη τον ξεμπρόστιασε στο twitter

Το να φτάσεις να αγαπάς τον εαυτό σου, βλέποντας τις ατέλειες και τα ελαττώματά του ως κομμάτι αυτού του υπέροχου πλάσματος που είσαι, είναι ένας μακρύς και δύσβατος δρόμος. Όταν όμως καταφέρνεις να τον περπατήσεις, σίγουρα δε θες στη ζωή σου ανθρώπους που θα σε αποπροσανατολίσουν. Πάρε για παράδειγμα τη Shelby Johnson.

Η ιστορία έχει ως εξής: η Shelby είχε υπάρξει λιποβαρής από το σχολείο, ζυγίζοντας με το ζόρι 45 κιλά και οι γιατροί δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν γιατί συμβαίνει αυτό. Στα 20 της κατάφερε να πάρει βάρος, γεγονός που την έκανε να νιώθει πιο χαρούμενη και υγιής από ποτέ. Έχοντας φτάσει να ζυγίζει 60 κιλά, λέει πως είναι ευτυχισμένη, αφού έριξε σκληρή δουλειά για το κορμί που έχει.

Μερικές μέρες πριν, λοιπόν, η ίδια κοπέλα μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο twitter έναν διάλογο που είχε με το εδώ και δύο μήνες αγόρι της, ρωτώντας τους ακολούθους της αν έχει άδικο που νιώθει πληγωμένη με τα σχόλιά του (spoiler alert: ΌΧΙ)

– Στις φωτογραφίες ποζάρω ώστε να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είχα ανέκαθεν κοιλιά μωρό μου, από πάντα. Είναι λίγο μεγαλύτερη από πριν ναι, αλλά αλήθεια δεν ξέρω πώς θες να είμαι. Ανησυχώ. Δε θέλω να νιώθω ότι πρέπει να είμαι κάπως μόνο για να σου αρέσω.

– Όπως είσαι σε όλες τις εικόνες σου στο instagram, που με έκαναν να θέλω να βγω μαζί σου. Έτσι μου συστήθηκες. Επίσης το βασικό θέμα είναι ότι η κοιλιά σου μπορεί να εξέχει περισσότερο από τη δική μου και αυτό είναι παράξενο.

– Είμαι κυριολεκτικά 2.5 κιλά περισσότερο από αυτές τις φωτογραφίες. Ουάου. Οκ.

– Ναι, δεν είναι ότι δεν στο έχω πει ότι παίρνεις κιλά και πρέπει να χάσεις

– Είμαι λιγότερο ελκυστική για σένα δηλαδή; Να είσαι ειλικρινής.

– Δεν νομίζω, αλλά θα είσαι αν συνεχίσεις έτσι. Το έχω προσέξει δηλαδή, αλλά δεν είναι ότι με έχει ξενερώσει. Αλλά έχεις αποκτήσει μπυροκοιλιά μωρό μου.

Είμαι 60 κιλά, εδώ και πέντε μήνες. Ο σύντροφός μου μου μίλησε έτσι. Είμαι υπερβολική που νιώθω πληγωμένη; Νιώθω χαμένη και δεν μπορώ καν να κατανοήσω πώς μπορεί κάποιος που λέει ότι με αγαπάει να πει κάτι τέτοιο.

Εννοείται πως το twitter τρελάθηκε και είπε στην Shelby να χωρίσει αυτόν τον τύπο. Στην συνέχεια, η ίδια, έχοντας γίνει viral, έκανε ένα post στο instagram της για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να πει πώς έχουν τα πράγματα με τον (πλέον) πρώην της.

As a lot of you know, I recently went viral after asking for advice on Twitter on if I was right in feeling hurt by my (now ex) for saying I had beer gut and that he thought my gut stuck out more than this which was “weird.” I want to say some things.. 1) My ex is not a horrible human being. There’s a reason I did not include his name in the screenshots or publicly name him. He mistreated me during our time together and I left. Things were not going well even before his comments about my weight. He said he’s going to work on himself. That’s all I can ask. I did not post on Twitter to shame him in anyway. Just to seek advice. 2) I’ve struggled with my weight my whole life. Doctors don’t know why I was so skinny for years or why I started gaining. I am at a HEALTHY GOAL weight. 115-120 was what I needed to be. I am where I need to be. 3) I had no idea I’d go viral. I had about 200 followers on twitter when I posted. Now I have news outlets everywhere covering my story and asking for interviews. I do not want to make this about my ex. I want to use this as a way to empower women and show that body positivity is something that can be achieved. My only goal is to use whatever “fame” I’m gaining to make people feel good and spread love All the kind words I’ve gotten have meant everything to me. Everyone who shares their story touches me in a different way. So thank you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shelby (@littlemalone_) στις

«[…]1. Ο πρώην μου δεν είναι ένας απαίσιος άνθρωπος. Υπάρχει λόγος που δεν έβαλα το όνομά του στις εικόνες και δεν τον δημοσιοποίησα. Δε μου φέρθηκε σωστά όσο ήμασταν μαζί και έφυγα. Τα πράγματα δεν ήταν καλά ακόμα και πριν τα σχόλιά του για το βάρος μου. Είπε ότι θα δουλέψει με τον εαυτό του, μόνο αυτό μπορώ να του ζητήσω. Δεν τον πόσταρα στο twitter για να τον ρεζιλέψω, απλά ήθελα τη συμβουλή σας. 2. Παλεύω όλη μου τη ζωή με το βάρος μου. Οι γιατροί δεν ήξεραν για χρόνια γιατί ήμουν τόσο αδύνατη ή πώς άρχισα να παίρνω κιλά. Είμαι σε έναν υγιή στόχο βάρους. 57 με 60 κιλά ήθελα να είμαι, οπότε βρίσκομαι ακριβώς εκεί. 3. Δεν είχα ιδέα ότι θα γίνω viral. Είχα 200 followers όταν το πόσταρα στο twitter. Τώρα μου ζητούν από παντού να γράψουν για την ιστορία μου και θέλουν συνεντεύξεις. Δε θέλω να είναι κάτι που έχει να κάνει με τον πρώην μου, αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω ως κάτι που θα ενδυναμώσει τις γυναίκες και θα αποδείξει ότι μπορούμε όλες να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Ο μόνος μου στόχος είναι να χρησιμοποιήσω όλη τη “φήμη” που κέρδισα, ώστε να κάνω τους ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα και να σκορπίσω αγάπη».