VIRAL

Της είπαν ότι είναι γελοία με φόρεμα Νο6 και απάντησε με αποστομωτικό video

Η Demetria Obilor, ετών 26, έχει πιάσει δουλειά στο Channel 8 του Τέξας, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Ο λίγος καιρός που βγαίνει στην τηλεόραση, δεν εμπόδισε τον κόσμο από το να βγάλει την χολή του στο πρόσωπο της νεαρής ρεπόρτερ.

Μια τηλεθεάτρια, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία της Demetria με λεζάντα “Έχει δει κανείς τη ρεπόρτερ κίνησης του πρωινού στο Channel 8; Τη λένε Demetria Obilor και είναι γυναίκα μεγέθους 16/18 σε φόρεμα μεγέθους 6 και δείχνει γελοία. Καταλαβαίνω πως όταν παρακολουθώ Channel 8, θα δω κατευθυνόμενο ρεπορτάζ και πολιτική ορθότητα, αλλά ξεκάθαρα έχουν χάσει το μυαλό τους. Δεν θα ξαναδώ το Channel 8”.

 

H Demetria είδε το σχόλιο αυτό, το ανέβασε στο δικό της προφίλ και στη συνέχεια έκανε ένα βίντεο στο οποίο απαντάει στην κριτική που ασκήθηκε στην ίδια.

“Ένα γρήγορο σχόλιο σε όσους κριτικάρουν το σώμα ή τα μαλλιά μου στην τηλεόραση. Έτσι γεννήθηκα και δεν σκοπεύω να πάω κάπου αλλού, οπότε αν δε σας αρέσω, έχετε τις επιλογές σας[…]Όταν δείχνεις λίγο διαφορετικός, οι άνθρωποι πιστεύουν πως μπορούν και να σου μιλούν λίγο διαφορετικά[…] Δεν χρειάζεται να το ανεχόμαστε όλο αυτό και δεν πρόκειται να το κάνουμε[…]”.

Η Demetria είπε πως η γυναίκα που έκανε το σχόλιο της ζήτησε συγγνώμη και πλέον έχει αφαιρέσει και τις δημοσιεύσεις της, αλλά δεν την νοιάζει και πολύ “Δεν πιστεύω πως είχε κακό σκοπό, απλά ελπίζω να χρησιμοποιήσουμε αυτό το γεγονός σαν κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε να αγκαλιάζουμε το διαφορετικό. Είναι σημαντικό για τα νέα κορίτσια να βλέπουν διαφορετικά κορμιά, σωματότυπους και χρώματα στην τηλεόραση, τα περιοδικά και τις ταινίες”.