PLUS SIZE

Οι “πριν και μετά” φωτογραφίες της είναι το αντίθετο απ’ αυτό που περιμένεις. Και θα σ’ αρέσει

Ένα plus size μοντέλο από την Αυστραλία, η La’Tecia Thomas, μοιράστηκε στο instagram μία από τις πολύ δημοφιλείς "πριν και μετά" φωτογραφίες , μόνο που δεν ήταν σαν αυτές που βλέπουμε συνήθως στα social media.

Τη στιγμή που υπάρχουν άπειρες γυναίκες, οι οποίες μοιράζονται δημόσια και μάλιστα πολύ ένθερμα την πεποίθηση πως όσο πιο αδύνατη είσαι, τόσο πιο ευτυχισμένη θα νιώθεις, η La’Tecia, είπε κάτι διαφορετικό. Ότι το πόσο αγαπάς τον εαυτό σου δεν πρέπει να εξαρτάται από τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά σου. Και το πήγε και λίγο παραπέρα.

Δες και στο πρόσωπό της πόσο πιο όμορφη είναι στα δεξιά που νιώθει καλά με τον εαυτό της.

«Ήθελα να μοιραστώ ξανά μαζί σας ότι είναι σημαντικό να αγαπάτε τους εαυτούς σας ανεξάρτητα από το μέγεθός σας. Σιχαινόμουν το πώς ήμουν στα αριστερά και ναι, αυτή είμαι εγώ και στις δύο φωτογραφίες. Ήμουν ανασφαλής. Σύγκρινα τον εαυτό μου με άλλες γυναίκες, με μείωνα και δεν ένιωθα ποτέ αρκετά καλή. Προτιμούσα να με βρουν νεκρή, παρά να με δουν με μαγιό. Η διαφορά τώρα, πέρα από την προφανέστατη, είναι ότι έχει αλλάξει εντελώς το σκεπτικό μου. Δεν λέω ότι θα είσαι ευτυχισμένη με το ανάποδο, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχεις μια θετική σχέση μεταξύ του μυαλού και του κορμιού σου πρώτ’ απ’ όλα, ό,τι μέγεθος κι αν έχεις»

 

«Πολλοί άνθρωποι θα κάνουν τη σύγκριση και θα πουν ότι με προτιμούσαν πριν. Εγώ με προτιμώ σε οποιοδήποτε βάρος αρκεί να είμαι ευτυχισμένη. Είναι εντάξει να αγαπάς τον εαυτό σου σε όποιο μέγεθος κι αν είναι. Θυμάμαι πόσο δυστυχισμένη ήμουν στην αριστερή φωτογραφία. Σιχαινόμουν μέρη του κορμιού μου, κυρίως τα οπίσθια και τα μπούτια μου επειδή αυτά ήταν και είναι τα δυσκολότερα σημεία του κορμιού μου για να χάσω. Είχα τόσες πολλές ανασφάλειες. Με σύγκρινα με άλλες γυναίκες και δεν είχα αυτοπεποίθηση. Από τότε που άλλαξα το πώς βλέπω τη ζωή και έμαθα να υποστηρίζω το ποια είμαι, ξέρω ότι υποθετικά αν γυρνούσα σε αυτό που ήμουν τότε θα ήμουν πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη απ’ ό,τι ήμουν τότε επειδή έχω μάθει να με αγαπώ. Η ψυχική σου υγεία είναι το ίδιο σημαντική με τη σωματική σου. Επίσης δε λέω ότι΄είναι φυσιολογικό να είσαι αδρανής και να κάνεις ανθυγιεινές επιλογές, νομίζω ότι πρέπει απλά να βρεις μια ισορροπία, να ακούς το κορμί σου. Εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο γι’ αυτό».