VIRAL

Κι όμως, αυτή η γυναίκα είναι 42 χρονών(!) Δες ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της

Εντάξει η συμφιλίωση με τον χρόνο και το ότι μεγαλώνεις και πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου σε κάθε ηλικία είναι το ιδανικό, αλλά τι γίνεται όταν κυκλοφορούν εκεί έξω γυναίκες που δείχνουν ότι ο καιρός περνά και τις έχει ξεχάσει στα 20;

Αυτή είναι και η περίπτωση της Lure Hsu από την Ταϊβάν, η οποία ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εσχάτως με το πόσο διάσημη έχει γίνει στο instagram, ακριβώς επειδή μοιάζει με έφηβη, αλλά θα κλείσει οσονούπω τα 42(!).

Όχι, δες τη σε παρακαλώ.

 

 

 

Αυτό το ανεξήγητο που συμβαίνει στο πρόσωπό της, της ζητήθηκε να σχολιάσει σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Friday: “Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Μπορεί δηλαδή στ’ αλήθεια, να μειώσει τη γήρανση, τις λεπτές γραμμές, καθώς και άλλα δερματικά προβλήματα. Επίσης, για να διατηρήσεις υγιή την επιδερμίδα σου, ο ήλιος είναι επίσης πολύ σημαντικός, αλλά όχι η υπερβολική έκθεση σε αυτόν – ιδίως το καλοκαίρι. Πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό γιατί το ηλιοκαμμένο δέρμα είναι πιο ξηρό κι έτσι τα σημάδια και οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται ευκολότερα“.

Νομίζω πως το παν είναι η καλή ενυδάτωση και να μην εκτίθεσαι υπερβολικά στον ήλιο.

Επίσης συμβουλεύει να πίνουμε μια κούπα σκέτο καφέ κάθε πρωί, λίγα ζαχαρούχα ποτά, λιγότερο λιπαρό φαγητό, πολλά φρούτα, λαχανικά και νερό. Να μειώσουμε το κρέας και να αυξήσουμε τις φυτικές ίνες, αλλά και τα φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αλλά και να γυμναζόμαστε.

Μεταξύ μας, όλοι τα ίδια λένε. Μάλλον γονιδιακό είναι το θέμα – ή απλά λέει ψέματα – τι να πω. Βέβαια, υπάρχει και αυτό το σκίτσο που εξηγεί πολλά για το Ασιατικό μπλοκ.