VIRAL

Αυτό το μοντέλο είναι η απόδειξη ότι τα κιλά δε συνδέονται με την ευτυχία σου

Κι ενώ όλες προσπαθούμε με εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστική να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας(;), υπάρχουν εκεί έξω ορισμένες γυναίκες που είχαν αυτό για το οποίο εμείς κοπιάζουμε και το απορρίπτουν πανηγυρικά.

Η KhrystyAna, είναι ακτιβίστρια και μοντέλο και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της τώρα, πλάι σε μια εικόνα της πριν από τέσσερα χρόνια. Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει την κατάθλιψη που της δημιουργούσαν οι εξαντλητικοί ρυθμοί της τότε ζωής της, η ίδια δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ – παρόλο που είναι πολύ περισσότερα κιλά από εκείνα στα οποία βρισκόταν τότε.

 

To 2013 πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά αδύνατη για να γίνω μοντέλο και βασικά δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου αρκετά αδύνατη. Ακόμα και τότε με όλες αυτές τις δίαιτες και τα ολοήμερα στο γυμναστήριο, με γοφούς 37.5, ήμουν λίγο πιο χοντρή απ’ ότι έπρεπε. Αν ήμουν χαρούμενη; Σίγουρα όχι. Δεν με ένοιαζε ούτε η ευτυχία μου, ούτε η νοητική μου υγεία, με ενδιέφερε μόνο να είμαι στο επόμενο show. Είχα κατάθλιψη και κρίση ταυτότητας. Πήρα κι άλλο βάρος, μίσησα περισσότερο τον εαυτό μου και δεν είχα καθόλου ενέργεια πια να μισήσω το οτιδήποτε. Αλλά η εξάντληση ήταν με κάποιον τρόπο απελευθερωτική. Με απελευθέρωσε από το να σκέφτομαι. Με άδειο τον εγκέφαλο κοίταξα τον νεότερο, αλλά παλιό εαυτό μου. Όχι πια τρομακτική κριτική. Γιατί; Γιατί να διαλύουμε τους εαυτούς μας; Για την καριέρα; Για την αποδοχή από τους γονείς μας; Για τον έρωτα; Τη δόξα; Γιατί το έκανα εγώ; Εσύ γιατί να το κάνεις; Εμπιστεύσου τον εαυτό σου όπως είναι, εμπιστεύσου ότι έτσι αξίζεις όλη την αγάπη σου. Αλήθεια έτσι είναι.