VIRAL

Αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, όπως κι αν είναι το σώμα σου

Όλες περνάμε στη ζωή μας ορισμένες περιόδους που δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σε οποιονδήποτε τομέα. Από πού πηγάζει αυτή η σκέψη; Φυσικά από το ότι δεν πιστεύουμε αρκετά στον εαυτό μας, και δεν τον αγαπάμε.

Για να διώξουμε τις σκέψεις αυτές, λοιπόν, έχουμε το παράδειγμα της Courtney Harrough, η οποία θέλησε να γίνει ναυαγοσώστρια.

Όπως θα δεις, το σώμα της δεν είναι αυτό που περιμένεις να δεις να τρέχει στην παραλία να σε σώσει. Το ίδιο σκέφτηκαν και εκείνοι που της πήραν συνέντευξη για τη θέση του ναυαγοσώστη, πράγμα που εξέφρασαν με μια κάποια διακριτικότητα.

Διάβασε τι τους απάντησε η Courtney.

“[…] Πόσες φορές είχες βλέψεις για μια δουλειά, μια στάση ζωής και αμφέβαλες για τον ίδιο σου τον εαυτό; Εγώ το έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ φορές! Χτες στην συνέντευξη, με αντιμετώπισαν με τέτοιο ενθουσιασμό από το διοικητικό συμβούλιο των μελλοντικών εργοδοτών μου, που θέλω να γίνω ναυαγοσώστρια. Με πληροφόρησαν ότι η θέση “Deep Water” είναι απαιτητική και μπορεί να γίνει και κουραστική κάποιες φορές, εγώ απάντησα με ένα ηχηρό “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορώ να αντιμετωπίσω σωστά κάθε κατάσταση και να κολυμπήσω με τους καλύτερους”. Το βάρος και το ύψος μου μπορεί να κάνει κάποιους να νομίζουν ότι θα ήμουν καλή μόνο ξαπλωμένη σαν φάλαινα πάνω σε μια καρέκλα ναυαγοσώστη – αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το σώμα μου είναι δυνατό, ανθεκτικό και σέξι. Δεν έχω λεία πόδια ή λεπτούς ώμους που συνοδεύονται από μικροσκοπικά στήθη, όπως τα περισσότερα κορίτσια στην τάξη μου, αλλά έχω κουράγιο και όρεξη να προσπαθήσω. Βασικά αυτό χρειάζεται στον κόσμο. Να έχετε θάρρος αγαπητοί μου φίλοι, και να μην αφήνετε το μέγεθος, το σχήμα, το βάρος ή το ύψος να αποτελεί παράγοντα φόβου για τις μελλοντικές σας προσπάθειες!“.