PLUS SIZE

Αυτή η γυναίκα φορά το ίδιο φόρεμα μετά από δύο χρόνια για να δείξει πώς είναι μείον 70κιλά

Η Laura είναι ένα κορίτσι από το Wisconsin, το οποίο μοιράζεται στο Instagram της το ταξίδι της για την αλλαγή του κορμιού της. Έχοντας ξεκινήσει με τη ζυγαριά να δείχνει σχεδόν 190κιλά, η Laura σήμερα ζυγίζει περίπου 120.

Όπως μπορείς να φανταστείς, αυτή η διαφορά των εβδομήντα κιλών δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Η Laura το έχει ρίξει στη γυμναστική και τη διατροφή και της πήρε δύο χρόνια για να πετύχει αυτή τη θεαματική απώλεια κιλών.

Προκειμένου να το γιορτάσει, η ίδια αποφάσισε να δοκιμάσει ένα φόρεμα που φορούσε δύο χρόνια πριν, ώστε να δείξει και έμπρακτα, τι θα πει να χάνεις εβδομήντα κιλά. Η εντυπωσιακή της αλλαγή φαίνεται και στο μήκος του φορέματος, το οποίο από μίνι πέφτει πλέον κάτω από το γόνατό της.

 

«Αυτό το ταξίδι ήταν απόλυτα τρελό. Πολλές δοκιμασίες και βάσανα. Τεράστιες νίκες και μεγάλες αποτυχίες. Αλλά όταν κοιτάς αυτές τις εικόνες, βλέπεις μια νίκη γιατί συνολικά, ξεπερνάς τους δύσκολους καιρούς, δίνεις τους αγώνες και γίνεσαι πιο δυνατή και αυτό σε σπρώχνει στην επιτυχία. Είμαι ευγνώμων για κάθε θετικό και κάθε αρνητικό αυτού του ταξιδιού, γιατί ήταν τα δύο χρόνια της ενήλικης ζωής μου που είχα τις μεγαλύτερες αλλαγές και εκείνα τα θετικά και τα αρνητικά με βοήθησαν να διαμορφώσω αυτό που είμαι σήμερα. Και ποια είμαι σήμερα; Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή. Είναι πολύ γαμάτη. Σκοπεύω να περηφανευτώ πολύ για τον εαυτό μου σήμερα γιατί έχω ρίξει πολύ σκληρή δουλειά και αγαπώ αυτό που έχω γίνει. Μετά από χρόνια που δεν αγαπούσα τον εαυτό μου, είμαι έτοιμη να φωνάξω από την ταράτσα πόσο πιο ευτυχισμένη είμαι τώρα».

Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν έχεις θέληση. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου.