ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Όταν νιώθεις αδύναμη, δες αυτό το βίντεο της καρκινοπαθούς Shannen Doherty

Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια και κάτι από το Φεβρουάριο του 2015 που η Shannen Doherty ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του στήθους και πως ξεκινούσε άμεσα χημειοθεραπεία για τον αντιμετωπίσει. Τα λόγια της τότε είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου και είχαν συγκινήσει τους πάντες.

Είχε δηλώσει εξαρχής πως δε θα παρέδιδε τα όπλα και πως θα πολεμούσε την ασθένεια μέχρι τέλους, πράγμα που έκανε πράξη. Μία μόλις εβδομάδα αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών της, η Doherty κοινοποίησε στο λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς της Missy Elliot, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει η θέληση για ζωή, ακόμα και ο καρκίνος και οι χημειοθεραπείες δεν μπορούν παρά να υποκλιθούν σε αυτήν.

This is one way to spend your Friday…. new routine Neda came up with today. She gave me 20 to learn it. Love my @jammalibu #cancerslayer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

 

Φυσικά, ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια, τόσο από απλούς θαυμαστές της όσο και από καρκινοπαθείς που βρήκα το βίντεό της κίνητρο για να μην παραιτηθούν και οι ίδιοι από τη μάχη τους ενάντια στην ασθένεια.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Τελεία και παύλα.