PLUS SIZE

“Το σώμα σου με μαγιό αξίζει όσο κι αν ζυγίζεις”: Ένα plus size μοντέλο βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Τη λένε Felicity Hayward, είναι plus size μοντέλο, έχει 159 χιλιάδες followers στο Instagram, ένα σώμα που αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία, απίστευτη εξωστρέφεια και την επιθυμία να πατάξει κάθε είδους body shaming.

Έτσι, με ένα scroll down στο λογαριασμό της θα δεις φωτογραφίες στις οποίες δείχνει περήφανα το σώμα της μέσα σε μαγιό και εσώρουχα, μηνύματα που στόχο έχουν να εμπνεύσουν την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σε κάθε ζευγάρι γυναικεία μάτια που τα διαβάζει και γενικά μια πολύ θετική στάση ζωής.

This weather though

A post shared by Felicity (@felicityhayward) on

 

Α, και μερικές φωτογραφίες από την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Σαντορίνης (όπου μάλλον είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες).

Seafood is really expensive here

A post shared by Felicity (@felicityhayward) on

(Παρένθεση: Διαβάζεις τι  γράφει στη λεζάντα, έτσι;)

Επίσης είναι η εμπνεύστρια του κινήματος «self love brings beauty» που και μόνο από το όνομά του έχει χωρέσει σε μια πρόταση το μυστικό της ομορφιάς. Μέσα από αυτό βάζει και η ίδια το λιθαράκι της στην προσπάθεια της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται socialmediaκά, οι γυναίκες να μάθουν -επιτέλους- να αγαπούν τον εαυτό τους και πάψουν να θέλουν να μοιάσουν σε άλλες γυναίκες.

 

«Το να αγαπάς τον εαυτό σου σε κάνει όμορφη» λοιπόν και -αν μη τι άλλο- θα συμφωνήσουμε.

Όπως κατάλαβες, η Felicity Hayward είναι πολύ φίλη μας. Και μιας που εκείνη έχει καταφέρει να παραβλέψει πρότυπα ομορφιάς και τελειότητας, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την νεοαποκτηθείσα σοφία της για να «διδάξει» και άλλες γυναίκες. Πόσες φορές, κοιτάζοντας το σώμα σου στον καθρέφτη, έχεις εστιάσει στις ατέλειες και βλέπεις αυτές και μόνο αυτές;

Η Felicity έρχεται να σου πει ότι είσαι κοντόφθαλμη. Ναι, κυρία μου κοντόφθαλμη. Σε μια από τις τελευταίες συνεργασίες της με την εταιρεία ρούχων Missguided, γνωστή για την body positive λογική της, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της καμπάνιας. To αποτέλεσμα το ανέβασε και η ίδια στο λογαριασμό της επισημαίνοντας το λογικό, αλλά, τελικά, όχι και τόσο αυτονόητο: Το πόσο υπέροχη είσαι έτσι όπως είσαι.

Have a holiday romance…with new clothes Tap to shop! #ISLANDSTYLE #missguided

A post shared by MISSGUIDED (@missguided) on

 

Μεταξύ άλλων λοιπόν, στο post της γράφει, «…Ελπίζω να άνοιξε τα μάτια σε πολλούς για το γεγονός ότι ένα σώμα με καμπύλες επί της οθόνης είναι εξίσου κανονικό και άξιο και αξίζει τόσο σεβασμό όσο και όλα τα σώματα ανεξαρτήτως μεγέθους».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ FelicityHayword