BARACK OBAMA

Η Michelle Obama στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ως πρώτη κυρία ήταν -τι άλλο- αυθεντική

Στο χθεσινοβραδινό "The Tonight Show" του Jimmy Fallon βρέθηκε καλεσμένη η Michelle Obama, για τελευταία φορά ως η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ και, όπως συνηθίζει, συνεπήρε το κοινό με τα λόγια αλλά και τα στεία της.

Μεταξύ άλλων, έγραψε σημειώματα με ευχαριστίες, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολες ήταν για την οικογένειά της οι τελευταίες μέρες στο Λευκό Οίκο, λέγοντας: “Ακόμα και τώρα νιώθω ότι θα κλάψω. Είναι ανεπανάληπτα συγκινητικό αυτό για όλους μας, με τρόπους που ούτε καν περιμέναμε“.

Όπως και ο Barack Obama στον επίσημο τελευταίο λόγο του, έτσι και η Michelle έκλεισε τη συζήτηση με τον παρουσιαστή με ένα θετικό μήνυμα, αναφερόμενη στους νέους της Αμερικής, λέγοντας: “Δεν θέλω να φοβούνται, θέλω να αγκαλιάσουν το μέλλον“, ενώ πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να δει όλα όσα θα καταφέρουν οι νέοι τον επόμενο καιρό.

Φυσικά, ο Jimmy Fallon δεν μπορούσε να μη ρωτήσει για την απουσία της Sasha από τον τελευταίο επίσημο λόγο του Barack Obama, καθώς ήταν κάτι που συζητήθηκε. “Τους ξέρεις τους Ομπάμα… Παιδί μου, κοίτα το τεστ σου, θα πεις “αντίο” αργότερα“, είπε χαριτολογώντας η Michelle Obama, εξηγώντας ότι η Sasha απουσίαζε επειδή μελετούσε για ένα διαγώνισμα στο σχολείο της.