MEGHAN MARKLE

Erica Lauren: Το plus size μοντέλο που όλοι αποκαλούν “σωσία της Meghan Markle”

Κοντεύει να κλείσει μήνας από το βασιλικό γάμο πρίγκιπα Harry και Markle, αλλά η εμμονή με τη Meghan τη Μarkle δε λέει να κοπάσει. Συνεπακόλουθο αυτού του φαινομένου είναι και ότι όλες οι γυναίκες θέλουν λίγο από Meghan Markle. Εδώ σου λέει η μύτη της έχει γίνει τάση και στις πλαστικές.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή σχέση μαζί της, είτε είναι ο make-up artist που την έβαψε στο γάμο της, είτε ένα μοντέλο που κάποτε γνώρισε σε ένα πάρτι, έχει ζήσει, χάρη σ’ εκείνη, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αντιστοιχούν.

Τις τελευταίες ημέρες τα φώτα και οι κάμερες έχουν στραφεί προς το πρόσωπο της Erica Lauren. Πρόκειται για ένα plus size μοντέλο που λατρεύει τις καμπύλες της, ξέρει να αναδεικνύει το σώμα της, στηρίζει τη διαφορετικότητα και τη body positive λογική μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, εμπνέοντας περίπου 176 χιλιάδες ανθρώπους.

 

Συν τοις άλλοις, όλοι επιμένουν να τη συγκρίνουν με τη Δούκισσα του Sussex επιμένοντας ότι της μοιάζει, φαινόμενο που λόγω του πρόσφατου γάμου απογειώθηκε. Δεν είναι λίγοι που, στα σχόλια των posts της στο Instagram, την αποκαλούν  «δίδυμη αδερφή της Markle». Εκείνη όμως τι λέει γι’ αυτό; 

 

«Λοιπόν, δεν έχω σχολιάσει ακόμα το γεγονός ότι ο κόσμος επιμένει να με συγκρίνει με τη Meghan Markle, αλλά αφού θα κάτσω που θα κάτσω να παρακολουθήσω τον βασιλικό γάμο και όλα αυτά, μοιράζομαι μαζί σας αυτό! Σε ευχαριστώ @lifeandstyleweekly για το mention….Πείτε μου, εσείς τι πιστεύετε;», γράφει στη λεζάντα του post που έχει κάνει repost από ένα εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό.

Με λίγα λόγια, καθόλου δεν τη χάλασε. Τουναντίον.

Δέχεται τη σύγκριση ως κομπλιμέντο. Και γιατί όχι δηλαδή. Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο site INSIDER, δήλωσε ιδιαίτερα κολακευμένη αφού θεωρεί τη Markle καταπληκτική.

«Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι υπάρχουν ομοιότητες. Είμαι μισή λευκή, μισή μαύρη όπως εκείνη και όταν είδα στις ειδήσεις μια φωτογραφία από τα νεανικά της χρόνια, έμοιαζε πολύ στο πώς ήμουν κι εγώ σε εκείνη την ηλικία».

 

Κοίτα. Να το δούμε λίγο λογικά. Μπορείς να πει ότι ναι, έχουν μια ομοιότητα στο σχήμα των ματιών και των φρυδιών. Επίσης έχουν και οι δύο σταρένιο δέρμα και παρόμοια μαλλιά. Αν θέλεις τη γνώμη μου, επιφανειακά μοιάζουν. Ουσιαστικά, όχι. 

Να σου πω κάτι; προσωπικά νιώθω ότι πιο πολύ στη Jennifer Lopez φέρνει. Δεν ξέρω, για πες κι εσύ. 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/theericalauren