ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη ενάντια στα ναρκωτικά που πρέπει να δεις

Η ευαισθησία της Μαίρης Συνατσάκη για διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως η ομοφοβία, ο ρατσισμός, το bullying κλπ. είναι γνωστή καθώς με διάφορες αφορμές προσπαθεί να αναδεικνύει τα φαινόμενα αυτά και να προτείνει έναν άλλο τρόπο ζωής, με περισσότερη αγάπη και αποδοχή.

Δεν θα μπορούσε να μην περάσει το δικό της μήνυμα και για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, λοιπόν, όπως κι έκανε. Η Μαίρη μας συμμετείχε στη δράση της οργάνωσης “Αυτογνωσία Απεξάρτηση”, ώστε να ακουστεί ένα δυνατό “Όχι στα ναρκωτικά”.

Κοινοποιώντας μία σχετική φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram, η Μαίρη έγραψε στη λεζάντα: “Όταν είσαι εξαρτημένος δεν είσαι ελεύθερος! Αν δεν αξίζει να παλέψεις για την ελευθερία σου τότε γιατί αξίζει?   | Πες μας την δική σου ιστορία. Δεν είσαι μόνος σου! | Σήμερα παρέα με την ομάδα της @aytognosia_apexartisi_ ανεβήκαμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε για να ακουστεί το “Όχι Στα Ναρκωτικά” όσο πιο μακριά γινόταν! Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω στην εξαιρετική δουλειά που κάνετε εδώ και δέκα χρόνια. Είσαστε υπέροχοι!”.