ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Μια yogi θα σου θυμίσει γιατί δεν είναι κακό να έχεις κυτταρίτιδα

Όταν είσαι γυναίκα, σίγουρα έχουν υπάρξει αρκετές φορές στη ζωή σου που έχεις δει την κυτταρίτιδά σου με όχι και τόσο χαρούμενη διάθεση. Έχουμε όλες πέσει ψυχολογικά βλέποντας τον φλοιό πορτοκαλιού στον καθρέφτη μας.

Η Erin Motz όμως, η γυναίκα πίσω από το κανάλι “Bad Yogi”, έκανε ένα Post στο facebook, προσπαθώντας να εκμηδενίσει τη σημαντικότητα της κυτταρίτιδας και κατά συνέπεια την επιρροή που έχει αυτή στην ψυχολογία μας.

Μοιράστηκε λοιπόν μια εικόνα του εαυτού της, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η κυτταρίτιδα. Στη λεζάντα μεταξύ άλλων έγραφε:

“Ξέρω ότι τα μέσα δημοσιεύουν πολλές εικόνες που μας κάνουν να έχουμε παράλογες προσδοκίες από το πώς πρέπει να είναι τα κορμιά μας. Αλλά ποιος τις διαιωνίζει; Εμείς δε βλέπουμε τις ατέλειές μας και μαζευόμαστε; Τι θα γινόταν αν βλέπαμε όλες αυτές τις “τέλειες” φωτογραφίες σαν αυτό ακριβώς που είναι: επεξεργασμένες εικόνες που στοχεύουν στο να επισημάνουν ένα αντικείμενο ή μια ιδέα και ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν την εικόνα που θα έπρεπε να έχει ένα κορμί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αλλαγή στην αντίληψη ξεκινάει από EMAΣ. Ξεκινάει από ΕΣΕΝΑ! Είμαι μικροσκοπική κι όταν κάνω συγκεκριμένες κινήσεις, έχω σίγουρα κυτταρίτιδα και μερικές ραγάδες, επειδή έχω ένα σώμα που αλλάζει με τα χρόνια. Αυτά δεν είναι πράγματα για οποία θα έπρεπε να ντρεπόμαστε! Είναι όπως έχουμε φρύδια ή αυτιά. Απλά υπάρχουν εκεί! Αν έχεις σώμα, έχεις και αυτά τα πράγματα”