VIRAL

Το πριν και το μετά αυτής της γυναίκας θα σε πείσει να κόψεις τις κραιπάλες

Όταν έκανα το 30dayschallenge και άλλαξα ριζικά και τη διατροφή μου πέρα από το καθημερινό γυμναστήριο, το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να κόψω το ποτό. Ήταν όμως μάλλον και το πιο κομβικό για την αλλαγή που είδα τελικά στο σώμα και τον οργανισμό μου.

Αυτή μου την ιδέα ήρθε να κάνει βεβαιότητα το post της Jelly, η οποία ανέβασε στο instagram της “πριν και μετά” φωτογραφίες του κορμιού της (με διαφορά επτά ετών βέβαια), απ’ όταν έκανε μια ζωή γεμάτη αλκοόλ και πάρτι, σε σύγκριση με το τώρα που γυμνάζεται και πίνει πολύ νερό.

«Αλκοόλ VS νερό

Ανθυγιεινό VS υγιεινό

Δυστυχισμένη VS Χαρούμενη

20 χρονών VS 27 χρονών

Υπάρχουν πολλές αλλαγές στο πώς είμαι εμφανισιακά, πώς νιώθω και πώς ζω τη ζωή μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα. Είμαι ισορροπημένη. Τρώω ένα ντόνατ, μετά μια σαλάτα. Δεν πίνω αλκοόλ συχνά και πίνω το νερό μου. Αλλά βασικά, πέρασα από το να μισώ τον εαυτό μου στο να τον αγαπώ.

Ο κόσμος συνέχεια με ρωτάει πόσο έχω χάσει και ειλικρινά δεν ξέρω ποιο ήταν το μεγαλύτερό μου βάρος (όχι αυτό στη φωτογραφία), επειδή μισούσα τον εαυτό μου τόσο πολύ που δεν ζυγιζόμουν (πιθανότατα γύρω στα 75 κιλά) και δεν με ζυγίζω πια (το λιγότερο που έχω υπάρχει είναι 45 κιλά, καθόλου υγιές μυαλό).

Το βάρος δεν έχει σημασία, εσύ έχεις. Πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου. Μην επικεντρώνεσαι σε ένα νούμερο που μπορεί να διαφοροποιηθεί κατά 5 κιλά σε δύο μέρες.

Είμαι πια ισοροοπημένη μετά τις ξέφρενες νύχτες με πάρτι στο Μπαλί και νιώθω τόσο καλά πάλι. Η ζωή με τα πάρτι δεν είναι για μένα. Προτιμώ να φοράω αθλητικά, αντί τακούνια και προτιμώ να πίνω smoothies πρωτεΐνης, αντί για σαμπάνια».