CHRISSY TEIGEN

Η Chrissy Teigen παραδέχεται: Είναι όλα ψεύτικα πάνω μου εκτός από τα μάγουλά μου

Η Chrissy Teigen είναι από εκείνες τις γυναίκες της διεθνούς showbiz που μας έχει μάθει να λέει ανοιχτά την άποψή της και να τη στηρίζει με επιχειρήματα, ανεξάρτητα από το αν αυτή ενοχλεί πολλούς, ακόμη και τους θαυμαστές της.

Αυτό έκανε για ακόμη μία φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη σε διάφορους beauty editors, όταν εκείνοι άρχισαν να εξάρουν την 31χρονη καλλονή για τα καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός της. “Είναι όλα ψεύτικα εκτός από τα μάγουλά μου”, απάντησε τότε η Teigen με αφοπλιστική ειλικρίνεια, εκπλήσσοντας τους παρευρισκομένους.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Byrdie, μετά από αυτή την αποκάλυψη, το διάσημο μοντέλο έδειξε με το δάχτυλό της το μέτωπο, τη μύτη και τα χείλη της, λέγοντας χαρακτηριστικά “Ψεύτικο, ψεύτικο, ψεύτικο”, εντείνοντας ακόμη περισσότερο την έκπληξη των beauty editors.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ανέφερε ότι έχει κάνει και διάφορα άλλα επεμβατικά χειρουργεία, μεταξύ των οποίων μία λιποαναρρόφηση στις μασχάλες της πριν 9 χρόνια. “Ήταν από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Ήταν σα να μάκρυναν τα χέρια μου. Είναι κοινό μυστικό αλλά δε με νοιάζει. Έκτοτε ένιωθα τρομερή αυτοπεποίθηση όποτε φορούσα αμάνικα μπλουζάκια”, συμπλήρωσε το μοντέλο.

Και, μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχε μιλήσει δημόσια για τις αλλαγές που επιχείρησε πριν χρόνια στο πρόσωπο και το σώμα της, αλλά όπως διευκρίνισε δεν ντρέπεται να μιλά γι’ αυτό και δε μετανιώνει για τίποτα.

Η Chrissy Teigen, λοιπόν, είναι ο ορισμός της απενοχοποίησης και ένα καλό παράδειγμα για όλες μας πως αν είναι να κάνουμε κάτι, ας το υποστηρίξουμε μέχρι τέλους, εφόσον αισθανόμαστε καλά με αυτό. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τόσες περιττές ενοχές, δε βρίσκεις;