BLAKE LIVELY

Power of Women: Το περιοδικό Variety βράβευσε διάσημες γυναίκες με στόχους ζωής

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το αμερικανικό περιοδικό Variety τίμησε τη χθεσινή βραδιά στη διοργάνωση με τίτλο "Power of Women" διάσημες γυναίκες που χρησιμοποιούν την επιρροή τους και την αναγνωρισιμότητά τους για να στρέψουν την προσοχή σε σημαντικά ζητήματα.

Οι φετινές τιμώμενες celebrities ήταν οι Jessica Chastain, Chelsea Clinton, Gayle King, Blake Lively, Audra McDonald και Shari Redstone. 

Our incredible Power of Women New York 2017 honorees pose for a class photo | #PowerOfWomen presented by @lifetimetv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

 

Η Jessica Chastain για τη γονική μέριμνα

“Είναι πολύ σημαντικό στην κοινωνία μας να προστατεύουμε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για την πρόσβασή τους στην υγεία και η γονική μέριμνα αναλαμβάνει ακριβώς αυτό”, δήλωσε η ηθοποιός η οποία είναι και ακτιβίστρια υπέρ των ίσων αμοιβών στο Hollywood και γενικά.

@jessicachastain looks stunning on the carpet for Variety's #PowerofWomen event presented by @lifetimetv. (Photo by Amy Sussman/Variety/REX/@ShutterstockNow)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

 

Η Chelsea Clinton για μια υγιέστερη γενιά

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της, Bill Clinton, χρειάστηκε χειρουργείο bypass το 2004, ως αποτέλεσμα μιας διαρκούς ανθυγιεινής ζωής. Τότε, η Chelsea πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το ίδρυμα “Alliance for a Healthier Generation” (=Συμμαχία για μια υγιέστερη γενιά), ώστε να μυήσουν τα νέα παιδιά από νωρίς στις αξίες της  υγιούς διατροφής και της άσκησης.

Chelsea Clinton speaking at Variety's #PowerofWomen event this morning. | Presented by @lifetimetv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

 

Η Gayle King για τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση

Μπορεί η Gayle να μεγάλωσε σ΄ένα σπίτι που δεν τέθηκε ποτέ το ερώτημα αν θα πάει στο πανεπιστήμιο γιατί ήταν αυτονόητο πως ναι, ωστόσο υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που η οικονομική τους δυνατότητα δεν τους επιτρέπει να κάνουν τέτοια όνειρα. Γι’ αυτό, η συμπαρουσιάστρια του “CBS This Morning” αποφάσισε να ιδρύσει ένα πρόγραμμα υποτροφιών, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Making a statement, @gayleking arrives in style at #PowerofWomen powered by @karmaautomotive #Revero (Photo by Mark Von Holden/Variety/REX/@ShutterstockNow)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

 

Η Blake Lively για την εξαφάνιση της παιδικής πορνογραφίας

Η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών συνεργάζεται με το Συνασπισμό Διάσωσης Παιδιών στην προώθηση μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας που υποδεικνύει τις IP διευθύνσεις ανθρώπων οι οποίοι μοιράζονται και κατεβάζουν εικόνες παιδιών με σεξουαλικό και πορνογραφικό περιεχόμενο.

Variety's #PowerofWomen event presented by @lifetimetv is underway! @blakelively has just arrived. (Photo by Andrew H. Walker/Variety/REX/@ShutterstockNow)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

 

Η Audra McDonald για τους αστέγους

Η επί 6 φορές νικήτρια βραβείου Tony και διάσημη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, Audra McDonald, συμμετέχει στο project “Sleep Out: Broadway Edition”, το οποίο καλεί τα εκατοντάδες μέλη της θεατρικής κοινότητας της Νέας Υόρκης να περάσουν ένα βράδυ στο δρόμο, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η ετήσια εκδήλωση λειτουργεί ως συλλογή χρημάτων για το Covenant House, την οργάνωση που βοηθά άστεγους νέους σε 30 πόλεις 6 χωρών.

#PowerofWomen honoree @audramcdonald has arrived on the carpet. | Presented by @lifetimetv (Photo by Amy Sussman/Variety/REX/@ShutterstockNow)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

 

Η Shari Redstone για την ίση πρόσβαση στη δικαστική εκπροσώπηση

“Όλο το δικανικό σύστημα βασίστηκε στην υπόθεση πως οι άνθρωποι θα είχαν όπως και να έχει επαρκή εκπροσώπηση. Όταν δεν την έχουν, το σύστημα αποτυγχάνει και οι νόμοι δεν έχουν σημασία”, αναφέρει η Shari Redstone, συστήνοντας την ομάδα “Legal Services Corp”, η οποία παρεμβαίνει έμμεσα σε αυτό το πρόβλημα, υποστηρίζοντας οικονομικά 134 οργανισμούς παροχής νομικής βοήθειας, που με τη σειρά τους δίνουν νομικές συμβουλές σε περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους.

Power of Women honoree and advocate for the Legal Services Corporation, Shari Redstone, enjoys her time at #PowerofWomen powered by @karmaautomotive #Revero (Photo by Mark Von Holden/Variety/REX/@shutterstocknow)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

Κεντρική Φωτογραφία: @variety instagram account