ASHLEY GRAHAM

Η Ashley Graham φωτογραφίζεται γυμνή. Έχει κυτταρίτιδα, ραγάδες και είναι υπέροχη

Η Ashley Graham είναι το plus size μοντέλο που αλλάζει τον κόσμο της μόδας. Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated και φέρνει τα πάνω κάτω κάθε φορά που αποδεικνύει πως δε χρειάζεται να είσαι 48 κιλά για να χωρέσεις σε ένα editorial μόδας ή ένα catwalk.

Το κορίτσι – βασίλισσα και πρέσβειρα του “αγάπα τον εαυτό σου και το σώμα σου”, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό V. Και δεν ήταν αποκαλυπτική μόνο εξαιτίας όσων είπε, αλλά κι επειδή πόζαρε γυμνή στον φακό του Mario Sorrenti.

Every inch of her body is hot cellulite and all her personality and body are both stunning @theashleygraham #ashleygraham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Graham Fan Page(@theashleygrahamm) στις

 

Πάτα αριστερά – δεξιά για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

H Αshley όμως δεν ήταν πάντα τόσο σίγουρη για τον εαυτό της. Όταν ξεκινούσε, άκουσε πολλές φορές ατάκες όπως “Είσαι χοντρή”, “Είσαι άσχημη”, ή “Απλά δεν είσαι αρκετά καλή”. Στα 18 της λοιπόν, ένιωθε αηδία με τον ίδιο της τον εαυτό και είπε στη μητέρα της ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι. “Τότε η μητέρα μου μου είπε “Όχι, δε θα έρθεις, επειδή μου είπες πως αυτό θέλεις και αυτό πρέπει να κάνεις. Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ για το σώμα σου, επειδή το κορμί σου θα αλλάξει τη ζωή κάποιου. Μέχρι σήμερα αυτό μου έχει μείνει, επειδή βρίσκομαι εδώ και νιώθω καλά με το ότι έχω κυτταρίτιδα“.

@theashleygraham #ashleygraham @vmagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Graham fan page (@ashley.graham.2) στις

Θυμάμαι όταν είδα τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας, ήμουν στο γυμνάσιο. Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου: “Δεν είναι αηδιαστικό; Είναι τόσο άσχημο”. Εκείνη κατέβασε το παντελόνι της και μου είπε “Κοίτα έχω κι εγώ.” Δε μου είπε αν είναι όμορφο ή άσχημο, απλά αδιαφόρησε και μου έδειξε ότι δεν είναι κάτι άξιο λόγου. Δεν καθορίζει την αξία μου. Αν γυναίκες όπως εγώ κι εσύ, συνεχίσουμε να το στηρίζουμε αυτό, τότε και τα μικρότερα κορίτσια δε θα νοιάζονται καν.

Οι γυναίκες κουβαλούσαν πάντα το στερεότυπο ότι είναι κακές ή ύπουλες. Νομίζω ότι τώρα θέλουμε να παλέψουμε η μια για την άλλη. Στο τέλος της μέρας το μόνο που θέλουμε είναι ισότητα και τα δικαιώματά μας.