ASHLEY GRAHAM

H Ashley Graham έχει κυτταρίτιδα και τη δείχνει, σε αντίθεση με σένα

Μπορεί να συζητά και να προωθεί σε όλη την πορεία της καριέρας της πόσο αγαπάει το κορμί της ακόμα κι αν οι άλλοι θεωρούν πως έχει ατέλειες, αλλά ποτέ δε θα βαρεθούμε να γράφουμε για την Ashley Graham και το πόσο φανταστικό πρότυπο είναι για τις υπόλοιπες γυναίκες.

Αυτή τη φορά δεν έκανε τίποτα φοβερά αξιοσημείωτο για την ίδια, αλλά κάτι αρκετά σπάνιο για τις γυναίκες που έχουν κυτταρίτιδα και ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο instagram: την έδειξε χωρίς να ντρέπεται γι’ αυτό.

New suit – who dis? Drops in May

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Η ίδια έχει γράψει σε παλαιότερο post της το εξής: «Γυμνάζομαι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ για να τρώω σωστά. Λατρεύω το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για μερικές λακκουβίτσες, ή εξογκώματα ή κυτταρίτιδα. Και δε θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι ούτε κι εσύ».

Όταν, λοιπόν, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις μόνο ατέλειες και ελαττώματα, μπορείς να κάνεις απλά μια βόλτα στον λογαριασμό της Ashley για να θυμάσαι ότι πρέπει να σε αγαπάς, άσχετα με την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Γιατί, το τέλειο, δεν υπάρχει ούτε εκεί που νομίζεις πως το βλέπεις.