CELEBRITIES

Ζένια Μπονάτσου: Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου μεγάλωσε και του μοιάζει

ndp

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Αναζητώντας τον Αττίκ στο θέατρο Παλλάς βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή η Μάρθα Κουτουμάνου και η κόρη της Ζένια Μπονάτσου. Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των προγόνων της έχοντας κάνει σπουδές στην υποκριτική.

«Έχει καλλιτεχνικό αίμα» είχε πει η Μάρθα Κουτουμάνου για την κόρη της σε παλιότερη συνέντευξή της. «Η Ζένια είναι ίδια ο πατέρας της, προφανώς θα έχει και κάποια δικά μου στοιχεία αλλά εγώ βλέπω έναν μικρό Βλάσση, μια Μπονατσούλα όπως τη λέω. Εγώ τη βλέπω έτσι. Πιο πολύ είναι Βλάσσης», συμπλήρωνε η ίδια και η ομοιότητα είναι εμφανής στην εξωτερική εμφάνιση της Ζένιας κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει.

ndp

 

Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε απο τη ζωή τον Οκτώβριο του 2004 όταν η Ζένια ήταν ακόμη 7 ετών. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της, «κληρονόμησε» τα περισσότερα χαρακτηριστικά του πατέρα της τόσο σε ό,τι αφορά την εμφάνιση όσο και στην έντονη προσωπικότητά της. «Η Ζένια έχει το δικό της δυνατό χαρακτήρα. Θέλω να κάνει κάτι με το οποίο θα είναι ευτυχισμένη και να το κάνει και καλά» σημείωνε η Μάρθα Κουτουμάνου σε παλιότερες δηλώσεις της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP