CELEBRITIES

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου και η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη, με σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο να θρηνεί τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Η λατρεμένη σταρ πέθανε νωρίτερα το πρωινό της ίδιας μέρας, από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την κόρη της, Μάρθα Κουτουμάνου, να είναι εκείνη που βρήκε νεκρή τη Ζωή Λάσκαρη στο κρεβάτι της.

Μερικές ώρες αργότερα, η Μαρία – Ελένη Λυκορέζου, κόρη της μεγάλης ηθοποιού με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram με μια φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Η Μαρία – Ελένη ανήρτησε μια λήψη της μαμάς της από την εποχή των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου γράφοντας ως λεζάντα: ”Tο πιο λαμπρό αστέρι μου… Mαμάκα μου σε ευχαριστώ για όλα”.

το πιο λαμπρο αστέρι μουμαμάκα μου σε ευχαριστώ για ολα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariaelenizoi Lykourezou (@mariaeleni_lykourezou) στις

Η οικογένεια της Ζωής, προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό της, ζητώντας από τους φίλους και το κοινό της αντί στεφάνων στην κηδεία, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Φυσικά, τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν δεκάδες…

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP/ Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou