CELEBRITIES

Η Υβόννη Μπόσνιακ δηλώνει ανοιχτά πως νιώθει ενοχές

Ετοιμάζοντας για περισσότερο από ένα χρόνο την προσωπική της συλλογή ρούχων "Yvonne Bosnjak", η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου και μητέρα του παιδιού τους περνά ατελείωτες ώρες στο σχεδιαστήριό της.

Και μπορεί η συλλογή της, η οποία για τη σεζόν f16/w17 έχει ως κυρίαρχα δύο μόνο χρώματα, το εκρού και το μαύρο, να έχει κερδίσει εξαιρετικά καλές κριτικές, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως ακόμα δεν έχει βρει τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή και πως η μόλις 2 ετών κόρη της Ελένη της λείπει πολύ.

 

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People που κυκλοφορεί, “Προσπαθώ πολύ να βρίσκω τις ισορροπίες, αλλά και πάλι νιώθω ενοχές. Δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω ποτέ, το μόνο σίγουρο είναι ότι προσπαθώ να χτίσω κάτι στον επαγγελματικό τομέα, για το οποίο η Ελένη μου θα είναι περήφανη μια μέρα. Μου αρέσει που είμαι δραστήρια επαγγελματικά, αλλά κάθε μέρα περιμένω πότε θα τελειώσω από το ατελιέ, για να πάω σπίτι να είμαι με την Ελένη και την οικογένειά μου, να παίξουμε, να τη φροντίζω και να της δείχνω πόσο πολύ την αγαπάω”.