CELEBRITIES

Ο Χρήστος Φερεντίνος ξεσπά για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου

NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Φερεντίνος παίρνει δημόσια θέση για τον φερόμενο ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου, από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη. Αφορμή για το περιστατικό μία αστεία ατάκα που του έκοψε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της παράστασης. 

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιός στο θέατρο χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε μια συγγνώμη.»

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο διάλογος πήγε κάπως έτσι:

”«Θα σε γ***** πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα», μου είπε. «Μίλα καλύτερα», του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε. Έκλεισα την πόρτα για να προστατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα και με άρπαξε από τον λαιμό. Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι. Έβριζε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε «θα σε γ***** π***********, δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα». Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω. Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφημερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα σα να μη συμβαίνει τίποτα”, είπε μεταξύ άλλων, φανερά σοκαρισμένη η ηθοποιός.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency