CELEBRITIES

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: “Εγώ μεγάλωσα την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου”

NDP

Η στενή φιλία του ηθοποιού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη με την Βίκυ Σταυροπούλου είναι λίγο πολύ γνωστή. Όπως άλλωστε και το γεγονός πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν τα τελευταία 18 χρόνια. Ο πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Εγκλήματα» ωστόσο μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» για την πατρική σχέση που τον συνδέει με την κόρη της Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα.

Γνωρίστηκαν το 1992, όταν εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη της, Δανάη. Ο τηλεοπτικός Αχιλλέας ήταν εκείνος που βοήθησε την Βίκυ Σταυροπούλου να αναζητήσει την τύχη της στην υποκριτική και τελικά να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή. «Συναντηθήκαμε, γίναμε φίλοι».

«Άλλο έρωτας, άλλο αγάπη. Μπορεί και ο έρωτας να εξελιχθεί σε αγάπη. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του δρόμο και τον δικό του τρόπο» σχολίασε ο ηθοποιός για τη σχέση του με την Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία συγκατοικεί από το 2000, με τους δυο τους να μένουν δυο πολύ καλοί φίλοι.

Επιπλέον, ο ηθοποιός στάθηκε στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα ως δεύτερος πατέρας. «Εγώ μεγάλωσα τη Δανάη και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είναι ένα σπουδαίο παιδί» είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την νεαρή κοπέλα που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στην υποκριτική. Όπως μάλιστα εκτιμά, η δυσκολία του να γίνεις ηθοποιός, όντας παιδί ενός, είναι εκατό φορές μεγαλύτερη. «Η Δανάη έχει αποκτήσει ήδη μεγάλη εκτίμηση από τους ανθρώπους της δουλειάς και απο εκεί και πέρα κερδίζει την εκτίμηση του κοινού».

 

Η νεαρή ηθοποιός ανέλαβε τον μονόλογο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, «Ουρανία», παράσταση που την περασμένη σεζόν ήταν sold out. Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photos

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!