CELEBRITIES

Ο Will Smith και η οικογένειά του καθάρισαν παραλίες στους Αντίπαξους

Ο Will Smith και η οικογένειά του τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στα Επτάνησα για διακοπές. Με βάση την Κέρκυρα οι Smiths απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα πλέοντας με σκάφος σε κοντινές και μακρινές παραλίες του Ιονίου. Μέχρι εδώ κανένα παράδοξο. Δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι σταρς του Χόλιγουντ που επιλέγουν να διακοπάρουν στα ελληνικά νησιά και δη στα Επτάνησα. 

Είναι όμως οι μοναδικοί που ξέρουμε ότι πήραν μαύρες σακούλες και καθάρισαν την ακτή. Αμέ. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες που ανάρτησε η Willow Smith στο facebook, ο μπαμπάς, η μαμά, ο αδερφός της και η ίδια- όλοι τους διάσημοι έτσι;- βλέποντας τους Έλληνες εθελοντές να καθαρίζουν τις παραλίες στους Αντίπαξους, πήραν και οι ίδιοι μαύρες σακούλες σκουπιδιών και έβαλαν ενα χεράκι.

Γιατί καλές οι βουτιές, αλλά ας έχουμε και λίγο οικολογική συνείδηση.

“Βλέπεις τα σκουπίδια, αυτά τα πράγματα, από την τηλεόραση, σου φαίνονται πως είναι πολύ μακριά από σένα, όταν όμως τα βλέπεις μπροστά σου τότε πιστεύω πως είναι ανθρώπινη υποχρέωση να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, όσο μικρή και αν είναι η ενέργειά σου αυτή, για να διατηρηθεί η μοναδική ομορφιά αυτού του τόπου” έγραψε η νεαρή Willow ως σχόλιο στη φωτογραφία όπου την βλέπουμε επί τω έργω μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

22 σακούλες σκουπιδιών σε 3 παραλίες των Αντίπαξων μάζεψε το team Smith. Εύγε!

Κεντρική Photo: Evan Agostini/Invision/AP