CELEBRITIES

Ο λόγος που η Viola Davis μοιράστηκε τη μοναδική φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

Πριν λίγες μέρες η Viola Davis απέκτησε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Fences" και τη στιγμή που παρέλαβε το βραβείο της είπε μερικά από τα πιο όμορφα λόγια που ακούστηκαν στη σκηνή της διοργάνωσης. Μόλις χθες, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο instagram τη μοναδική φωτογραφία που έχει από την παιδική της ηλικία και κανείς δεν περίμενε το γιατί.

Κάνοντας το δικό της flashback, η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε τα εξής: “Η μόνη φωτογραφία που έχω από την παιδική μου ηλικία είναι αυτή εδώ από το νηπιαγωγείο. Έχω αυτή την έκφραση στο πρόσωπό μου -δεν είναι χαμόγελο, δεν είναι συνοφρύωμα. Σας ορκίζομαι ότι αυτή είναι η έκφραση του κοριτσιού που σηκώνεται το πρωί, κοιτάζει γύρω της και λέει: Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο με έχει ευλογήσει ο Θεός. Ήμουν τόσο φτωχή που ήξερα ότι είχα τα λιγότερα απ’ όλους τους άλλους γύρω μου. Το περιβάλλον, ο φυσικός μας χώρος αντανακλώνται στο εισόδημά μας. Στο σπίτι, οι σανίδες έβγαιναν από τους τοίχους, η οικογένεια υπέφερε από τα κακής ποιότητας υδραυλικά, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς φαγητό, με αρουραίους παντού και όλα τα συναφή. Όλα αυτά έβλεπα καθημερινά“.

 

Δημοσιεύοντας, λοιπόν, αυτή τη μοναδική φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με το απόσπασμα από τη συνέντευξή της για το περιοδικό People, η Viola Davis θέλησε να δείξει πόσο τυχερή νιώθει που, παρά τις πολλές δυσκολίες που είχε ως παιδί, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Πόσο προσγειωμένη, πόσο γλυκιά, πόσο αληθινή.

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image