CELEBRITIES

Vincent Cassel: 5 φορές που «έλιωσε» από έρωτα για την Tina Kunakey

@2022 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey ζουν εδώ και χρόνια έναν έρωτα που μας βοηθά να συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον ρομαντισμό, στο πάθος και την αγάπη. Ο ηθοποιός και το μοντέλο είναι η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχουν καλοκαιρινές αγάπες που δεν τελειώνουν με τα πρωτοβρόχια, πώς ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά και πως ο φτερωτός θεός της μυθολογίας χρόνια δεν κοιτά (εφόσον μιλάμε για ενήλικες που αγαπιούνται πάντα).

Ο Vincent Cassel στις 23 Νοεμβρίου έγινε 55 ετών, ενώ η σύζυγός του, Tina Kunakey συμπλήρωσε τα 25 χρόνια ζωής της στον πλανήτη Γη. Με αυτή την αφορμή, ο Γάλλος ηθοποιός μοιράστηκε για μία ακόμα φορά τον έρωτά του για τη σύζυγο του, δημοσίως. Ο Vincent Cassel ανάρτησε μία κοινή του φωτογραφία με την Tina Kunakey για να της ευχηθεί «ευτυχισμένα 25». Σε αυτήν, οι δυο τους περπατούν φορώντας τα μαγιό τους σε κάποια αμμουδιά. Μπορεί ο έρωτάς τους να γίνει πιο ειδυλλιακός; Μπορεί κι η παρακάτω φωτογραφία θα σε πείσει.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, της αγαπημένης μου, της ζωής μου, της βασίλισσας μου, της συντρόφου μου στο έγκλημα, της αγάπης μου, της γυναίκας μου, της Tina. Σ’ αγαπώ ως τα αστέρια και το φεγγάρι», έγραψε ο Vincent Cassel στη λεζάντα της ρομαντικής του φωτογραφίας με την Tina Kunakey.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για εκείνη. Στην πραγματικότητα από τότε που ο Vincent Cassel ερωτεύτηκε την Tina Kunakey, ο λογαριασμος του στο Instagram είναι σχεδόν ολοκληρωτικά μία ωδή στη σχέση του με το μοντέλο. Οι παρακάτω 4 δημοσιεύσεις και οι λεζάντες τους είναι μόνο ένα μικρό δείγμα.

«Εκείνη η καλοκαιρινή αγάπη που δεν τέλειωσε ποτέ», έγραψε στις 31 Ιουλίου του 2021 ο Vincent Cassel αναρτώντας μία φωτογραφία του με την Tina Kunakey όπου οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια αφήνοντας μακριά τους όλο τον υπόλοιπο κόσμο, το σύμπαν μην σου πω. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ibiza και η Tina δεν ήξερε ότι μιλά με έναν διάσημο ηθοποιό στην πρώτη τους γνωριμία.

«Δύο άνθρωποι βρέθηκαν στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα και αποδείχθηκε ότι ήταν ελκυστικοί ο ένας για τον άλλο. Είναι μία από τις υπέροχες εκπλήξεις που συμβαίνουν στη ζωή», είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους η Tina Kunakey.

«Αν εγώ ήμουν το κορίτσι σου θα με άφηνες να σε ντύνω; Να σε βοηθάω να διαλέγεις τι να φορέσεις πριν βγουμε;», αναρωτιόταν ο Vincent Cassel σε μία άλλη τρυφερή του ανάρτηση για τη σύζυγό του Tina Kunakey. Μία ανάρτηση στην οποία τη χτένιζε, επιδεικνύοντας όλο το απόθεμα τρυφερότητας που κρύβει στην καρδιά του για εκείνη.

Σε μία ακόμα ανάρτηση την αποκάλεσε «Η μικρή ζωή μου». Και τα χαμόγελά τους καθώς αγκαλιάζονται είναι η ίδια η ζωή όταν τη ζεις μες τον έρωτα.

Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου του 2018. Τον Αύγουστο του 2021 συμπλήρωσαν 3 χρόνια γάμου και η ανάρτησή του ηθοποιού για την τρίτη τους αυτή επέτειο στο Instagram έσφυζε από αγάπη. «Ναι, ναι και ναι», αρκέστηκε να γράψει ο ηθοποιός ποζάροντας με τη σύζυγό του που τον αγκάλιαζε.

«Και η ζωή συνεχίζεται έτσι… Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καρδιά μου», έγραφε τέλος ο Vincent Cassel στις 14 Φεβρουαρίου 2022 για την Tina Kunakey, αναρτώντας ένα album φωτογραφιών τους στο Instagram. Ένα album που δείχνει καρέ καρέ μία ακόμα αγκαλιά τους. Μία από αυτές τις αγκαλιές που βρίσκουν ένα ολοκαίνουργιο νόημα σε αυτόν τον έρωτα.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, τη 2 ετών Amazonie, ενώ ο ηθοποιός έχει δύο ακόμα κόρες από τον προηγούμενο γάμο του με τη Monica Bellucci, τη 17 ετών Deva και την 11 ετών Leonie.