CELEBRITIES

H Victoria Beckham ΕΙΝΑΙ το fashion icon της Αγγλίας (και μετά από ψηφοφορία)

Το κορίτσι των Spice Girls, κανείς δε φανταζόταν κάποια χρόνια πριν πως θα είχε δικό της brand ρούχων. Αν κρίναμε από τις 90's εμφανίσεις της, οι στιλιστικές της επιλογές έπρεπε να απαγορευτούν με νόμο και να μη μεταδίδονται από τις τηλεοράσεις και τα μέσα. Οι μετέπειτα όμως εμφανίσεις της σε κόκκινα χαλιά την βάζουν εύκολα ανάμεσα στις πιο στιλάτες και κομψές γυναίκες του κόσμου.

Οι γυναίκες της Μεγάλης Βρετανίας ψήφισαν στο περιοδικό “Hello!” την Victoria Beckham ως το εθνικό τους fashion icon για το έτος 2014. Η Victoria ξεπέρασε ονόματα όπως η Emma Watson, η Cara Delevigne και η Kate Moss με τη σύμφωνη γνώμη 1000 γυναικών.

Η διευθύντρια του περιοδικού “Hello! Fashion Monthly” δήλωσε πάνω στο θέμα τα εξής: “Σαν κράτος, κυριαρχούμε στη βιομηχανία της μόδας αυτή τη στιγμή, με σχεδιαστές όπως Vivienne Westwood, Burberry, Matthew Williamson, Stella McCartney, Victoria Beckham, Alice Temperley, Jenny Packham, Christopher Kane και Mary Katrantzou, να διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι λοιπόν υπέροχο που και οι στιλιστικοί μας εκπρόσωποι κάνουν το ίδιο.”

Το top 10 των βρετανικών fashion icons διαμορφώθηκε ως εξής:

 

1.Victoria Beckham

 

 

2. Emma Watson

 

 

3. Kate Moss

 

 

4. Olivia Palermo

 

 

5. Alexa Chung

 

 

6. Cara Delevingne

 

 

7. Jessica Alba

 

 

8. Kim Kardashian

 

 

9. Poppy Delevingne

 

 

10. Rita Ora