CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: Το άγχος της Μπιάνκα και οι δυσκολίες των πρώτων ημερών με το γιο της

ndp

Εδώ και δύο μήνες η οικογένεια της Βίκυς Καγιά και του συζύγου της Ηλία Κρασσά έχει αποκτήσει ένα νέο μέλος, τον μικρό τους γιο που θα βαφτιστεί Κάρολος Ηλίας, όπως έχει ήδη αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Shopping Star. Ο ερχομός του μικρού ωστόσο εκτός από χαρά έφερε και αναστάτωση στη μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, την κατάξανθη Μπιάνκα που ως τότε αποτελούσε τον μοναδικό αποδέκτη της προσοχής για τη μαμά της.

Αποδεικνύοντας ότι είναι μια μαμά με τις ίδιες ανησυχίες όπως όλες οι άλλες η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε δημόσια τις πρώτες αντιδράσεις της σχεδόν δύο ετών Μπιάνκας στον ερχομό του αδερφού της στον κόσμο εξομολογούμενη παράλληλα και το δικό της άγχος που κράτησε τις πρώτες 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της. «Δεν θα έλεγα ότι είχε ζήλια ακριβώς γιατί ήταν πολύ συγκινημένη και τον είχε αγκαλίτσα σαν κούκλα. Αλλά έπαθε άγχος, δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, πού θα είμαι εγώ, αν θα την αγαπάω εγώ, ο μπαμπάς της, ποιον θα αγαπάμε περισσότερο. Τις πρώτες 40 μέρες δεν ήξερα πού να πάω, ποιον να πάρω, ποιος κλαίει πιο πολύ, ποιος πεινάει, ήταν μία τρέλα. Μάλιστα πολλές φορές με έπιαναν και τα κλάματα, έλεγα «Τι κάνω τώρα;» είπε με ειλικρίνεια στις κάμερες σε εκδήλωση βραβείων μόδας που παρουσίαζε.

NDP Photo Agency

Οι ισορροπίες ωστόσο αποκαταστάθηκαν και η Βίκυ Καγιά, έχοντας επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις συνεχίζει να αφιερώνει τα απογεύματά της στα δύο της παιδιά αλλά και να έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με την κόρη της. Η ίδια της έχει μεταδόσει όχι μόνο την αγάπη της για την άσκηση -η Μπιάνκα έκανε από πολύ μικρή baby swimming αλλά και baby yoga- αλλά και την αγάπη της για το στυλ. Για του λόγου το αληθές η παρουσιάστρια και διευθύντρια της σχολής μόδας που φέρει το όνομά της, μοιράστηκε την Πέμπτη 22 Μαρτίου μέσω Instagram μια φωτογραφία από μια ανοιξιάτικη βόλτα με στυλ με την κόρη της.

A post shared by @vickykaya_ on

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency