CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή επιστροφή στην πασαρέλα δύο μήνες αφού έγινε ξανά μαμά

NDP

Έχοντας προσθέσει ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά της από τα τέλη του Ιανουαρίου, τον γιο της Κάρολο- Ηλία, η Βίκυ Καγιά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Ταυτόχρονα έχει και κάθε λόγο να είναι δραστήρια μαμά. Και το απέδειξε προσθέτοντας ακόμα μία στις ήδη αρκετές υποχρεώσεις της με το Shopping Star και τη σχολή μόδας που διευθύνει. Η Βίκυ Καγιά δεν θα μπορούσε να μην λάβει μέρος στο Athens Xclusive Fashion Week και το έκανε κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην επίδειξη μόδας του Vasilis Zoulias.

Η παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στο πλευρό του για την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου σε ένα νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

NDP

 

Ο μέντοράς της, όπως τον χαρακτήρισε στο Instagram, παράλληλα γιόρτασε τα 25 χρόνια παρουσίας του στον χώρο της μόδας, και η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε στιγμιότυπα απο τα παρασκήνια της επίδειξης στα social media.

Η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά έχει εντάξει στη ζωή της εδώ και χρόνια τη γιόγκα ενώ φροντίζει να γυμνάζεται και μέσα από το καθημερινό παιχνίδι και τις βόλτες με το καρότσι με τα παιδιά της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency