CELEBRITIES

Βασίλης Κικίλιας: Ευχήθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού με την πιο γλυκιά φωτογραφία μαμάς-γιου

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι ευχές δεν έχουν σταματήσει.

Ανάμεσα σε όσους ευχήθηκαν στην Τζένη Μπαλατσινού ήταν και ο αγαπημένος σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ευχήθηκε στον αγαπημένο του άνθρωπο με μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού με την πιο γλυκιά φωτογραφία μαμάς-γιου

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δημοσίευσε μια από τις πιο γλυκές στιγμές μαμάς και γιου και συγκεκριμένα μια μαμαδίστικη φωτογραφία με πρωταγωνίστρια την Τζένη Μπαλατσινού που φοράει ένα floral φόρεμα και τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο. Οι δυο τους φαίνεται να γελούν και να παίζουν ανέμελα στο γρασίδι.

«Χρόνια πολλά μαμά μας!», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Βασίλης Κικίλιας που δεν χάνει με κάθε αφορμή να δείχνει την αγάπη του στην Tζένη Μπαλατσινού -και στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και συμπληρώνεται με τον ερχομό του γιου τους. Με τη σειρά της, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε στην ανάρτηση με τρεις καρδιές. Έρωτας εστί.

«Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί και επομένως περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας. Έτσι κατάλαβα πώς σκέφτεται, πόσο δοτική είναι, πόσο ολοκληρωμένη άποψη έχει για τα πράγματα. Εξάλλου, λόγω της ιδιότητάς μου, η Τζένη επέλεξε να προσαρμόσει πτυχές της ζωής της. Άφησε το κομμάτι της δουλειάς της για εμένα κι αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ και της το αναγνωρίζω. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός.

Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το περιοδικό Gala.