CELEBRITIES

Ο πατέρας της Meghan Markle δε θα πάει στο γάμο (τελικά). Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Tolga Akmen/Pool Photo via AP

Και στα δικά σας οι ελεύθερες αλλά τέτοια ταλαιπωρία να μην περάσετε. Δεν της φτάνει της Meghan Markle που μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry δε θα μπορεί να βγάλει selfie και να υπογράψει ένα αυτόγραφο (τέτοιο πράγμα ούτε στον εχθρό μου) θα πρέπει να αντιμετωπίσει και το θέμα του πατέρα της. Απ' ό,τι έχει υποπέσει στην αντίληψή μου δεν πρέπει η βασίλισσα Ελισάβετ να βλέπει την ώρα και τη στιγμή να του σφίξει το χέρι. Και δε θα το κάνει. Με μία ωραιότατη ανακοίνωση 4 γραμμών το παλάτι του Kensington ενημέρωσε -εκ μέρους της Meghan- πως ο Thomas Markle δε θα παρευρεθεί στο μυστήριο.

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για εκείνον και ελπίζω να πάρει το χώρο του ώστε να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Να ξέρετε πόσο ο Harry και εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου μας το Σάββατο.»

 

Της ανακοίνωσης έχει προηγηθεί ένα ολόκληρο σήριαλ. Σε γενικές γραμμές η σύνοψη είναι η εξής:

Ο Thomas Markle «σκηνοθέτησε» υποτιθέμενες φωτογραφίες παπαράτσι στις οποίες φαίνεται να προετοιμάζεται για το γάμο της κόρης του. Διαβάζει για την Αγγλία σε μια καφετέρια, επισκέπτεται ένα internet cafe και ψάχνει στο pc πράγματα για το γάμο της κόρης του, κάνει βάρη για να αδυνατίσει εν όψει του γάμου, πηγαίνει σε ένα ράφτη για κοστούμι. Σκοπός του να πουλήσει τις εν λόγω φωτογραφίες. Τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό της τάξης των 100.000 λιρών ανά φωτογραφία.

Μετά από όσα συνέβησαν δήλωσε πως δε θα ήθελε να παρευρεθεί στο γάμο της κόρης του. Λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη και ξανά αναφέροντας πως έπαθε καρδιακή προσβολή αλλά θα έπαιρνε εξιτήριο ώστε να βρεθεί στο πλευρό της κόρης του.

Kensington Palace speaking και Thomas Markle θα ζητάμε και Thomas Markle δε θα βλέπουμε. Η ανακοίνωση λιτή αλλά το μήνυμα στάλθηκε. Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θα ρίξει άλλο νερό στο τσάι της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Tolga Akmen/Pool Photo via AP