CELEBRITIES

Η Βάνα Μπάρμπα φοράει το μαγιό της και σκοπεύει “να τα γ***σει όλα”

Το 2008, η Βάνα Μπάρμπα είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Down Town με την τότε 7χρονη κόρη της, Φαίδρα. Έξι χρόνια μετά, η 50χρονη πλέον Βάνα και η 15χρονη Φαίδρα, ξαναβρίσκονται στο εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού.

Το αιώνιο sex symbol της χώρας έχει αλλάξει πολύ όπως λέει στη συνέντευξή της στον Πάνο Ζόγκα. Σηκώνεται από τις 8 το πρωί, δεν αργεί πια στα ραντεβού της και έχει μάθει τι θα πει πειθαρχία. Είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της, και βλέπει τα πρώτα -ηντα σαν μια νέα αφετηρία.

Τα έχει βρει με τον εαυτό της και όπως λέει επιστρέφει μετά από 15χρόνια απουσίας με διάθεση “να τα γ@μήσει όλα”.

Τα 50 έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω.

“Βλέπω τη Φαίδρα να μεγαλώνει, έχω ανάγκη να προσδιορίσω τη γυναικεία μου υπόσταση. Γιατί με τη μητρότητα ο ρόλος της γυναίκας χάνεται”.

 

“Δεν έκανα καμία σχέση τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν είχα καριέρα, δε με ενδιέφερε τίποτα. Ζούσα μόνο για το παιδί μου και είμαι στην ουσία ερωτευμένη με την κόρη μου.”

“Μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δε με ενδιέφερε και να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου και αυτό θέλει κότσια. Αυτή που είμαι τώρα είναι μια Βάνα που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ.”

 

“Η Φαίδρα μου τη λέει για τις παλιές, τολμηρές μου φωτογραφίσεις. Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου και έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου”

 

“Εγώ πάντα έλεγα ότι είμαι μέτρια, είμαι ένα μέτριο μυαλό. Υπήρξα μια πολύ όμορφη γυναίκα, δεν βγήκα να πω ότι είμαι η Αρβελέρ ή ο Ράμφος. Λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα.”

 

“Εκτιμώ Λιγνάδη, Μαρκουλάκη, Μαρμαρινό. Αντίθετα, βαριέμαι να βλέπω την τριάδα Κιμούλης, Φιλιππίδης, Μπέζος. Κουράστηκα. Ας βγουν κι άλλοι. Είναι σπουδαίοι, είναι αξίες, αλλά δεν έχουν βγάλει καινούριους ανθρώπους.”

Πηγή: περιοδικό Down Town