CELEBRITIES

Βάνα Μπάρμπα και Ελένη Φιλίνη πάνε στα δικαστήρια

ndp

Ένα χιουμοριστικό βίντεο στην εκπομπή Dot είναι ο λόγος  που η Ελένη Φιλίνη και η Βάνα Μπάρμπα απέκτησαν μεταξύ τους διαφορές, τις οποίες, όπως όλα δείχνουν, θα λύσουν μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βάνα Μπάρμπα στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού βίντεο που κάνουν οι καλεσμένοι στην εκπομπή Dot έκανε τη δήλωση «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Η Ελένη Φιλίνη, η οποία δεν χάρηκε ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο αστείο έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day. Όπως είπε, θα κινηθεί νομικά εναντίον της συναδέλφου της. Όταν η ίδια εκπομπή επικοινώνησε με τη Βάνα Μπάρμπα για να αποσπάσει την αντίδρασή της, εκείνη είπε τα εξής: «Το μαθαίνω από εσάς τώρα. Ίσως να πειράχτηκε η κ. Φιλίνη από κάτι που είπα εγώ χιουμοριστικά. Όταν χρησιμοποίησα το όνομα της Ελένης Φιλίνη το έκανα με όλο το σεβασμό. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έχει ενοχληθεί. Δεν είχα καμία πρόθεση».

Ωστόσο, τη «συγγνώμη» της Βάνας Μπάρμπα δεν την δέχτηκε ποτέ η Ελένη Φιλίνη, η οποία έχει ήδη καταθέσει μήνυση για ασφαλιστικά μέτρα με την αιτιολογία ότι προσβάλλουν την τιμή και την αξιοπρέπειά της. «Όλη αυτή η προσβολή και το ψεύδος σβήνει με ένα συγγνώμη; Το όνομά μου και την υπόληψη μου τα έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία!» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Και φτάνουμε στο τελευταίο επεισόδιο αυτού του σίριαλ- μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε- με δηλώσεις- ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Σ’ Τα Πω»: «Εμένα με ρωτήσανε “ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα” και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στ’ α@@@@@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση! Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Σα να χόντρυνε λίγο η φάση. Αυτά, η συνέχεια στα τηλεοπτικά πάνελ και στα δικαστήρια.