CELEBRITY BEAUTY

H Uma Thurman κόβει τα μαλλιά της κόρης της, Maya Hawke, στο σπίτι

Invision/AP Evan Agostini

Κι ενώ τις πρώτες εβδομάδες είχαμε την τάση να απαριθμούμε ένα ένα τα αρνητικά της καραντίνας, ήρθε η ώρα για τα θετικά. Αν είσαι από τις τυχερές που #ΜένειςΣπίτι μαζί με την οικογένειά σου, σίγουρα έχεις απολαύσει τα παιδιά και τους δικούς σου όσο ποτέ. Το ίδιο κάνει και η Uma Thurman που αυτή τη φορά κόβει τα μαλλιά της κόρης της και μοιράζεται μαζί μας το στιγμιότυπο.

Η καραντίνα δεν κάνει διακρίσεις. Είμαστε όλες μαζί σε αυτό. Τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής είναι ακόμα κλειστά -κάποια έχουν ήδη αρχίσει να φτιάχνουν τις λίστες τους για τη στιγμή που θα ανοίξουν. Όπως κι εσύ, έτσι και οι celebrities έχουν αναγκαστεί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να πιάσουν ψαλίδια, να βάψουν τα μαλλιά τους μόνες τους ή να καλύψουν τη ρίζα που κατεβαίνει με διάφορα tips. Κάποιες έχουν κουρέψει τους συντρόφους τους. Η Uma Thurman έκοψε τα μαλλιά της κόρης της, Maya Hawke. Ό, τι μπορούμε κάνουμε γενικά.

Η Uma Thurman περνάει την καραντίνα με τα παιδιά της και κόβει τα μαλλιά της κόρης της

Η 21χρονη ηθοποιός περνάει αυτές τις ημέρες της καραντίνας μαζί με τη μητέρα της -τις πρώτες εβδομάδες ήταν με τον πατέρα της και πρώην σύζυγο της Thurman, Ethan Hawke. Η Maya Hawke (την είδαμε στον 3ο κύκλο της σειράς “Stranger Things”) έχει ένα φανταστικό κοντό καρέ με αφέλειες.

Είναι λογικό μετά από τόσες ημέρες αυτοπεριορισμού στο σπίτι, το french bob της να θέλει φρεσκάρισμα. Και κάπως έτσι αφέθηκε στα χέρια της μητέρας της, η οποία της έκανε ένα τριμάρισμα στις άκρες.

Η Uma Thurman δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. «Τα κουρέματα στο σπίτι μάς φέρνουν πίσω στο σπίτι. Όλοι βρίσκουμε ξανά τον εαυτό μας» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.