CELEBRITIES

Η Uma Thurman έχει να πει πολλά για τον Harvey Weinstein

Τον περασμένο Οκτώβριο μια ρεπόρτερ ζήτησε από την αγαπημένη μας Uma Thurman να σχολιάσει το σκάνδαλο Harvey Weinstein και αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς. Η ηθοποιός ήταν φοβερά θυμωμένη- έμοιαζε έτοιμη να χιμήξει στον Harvey ως άλλη 'Νύφη' από το "Kill Bill''- και δήλωσε ότι δεν θέλει να πει κάτι για αυτό το γεγονός μέχρι να ηρεμήσει και να καταλαγιάσει ο θυμός της και πως θα μιλήσει όταν είναι έτοιμη.

Θυμάσαι πώς έλεγε το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, ”Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω”; Ε, κάπως έτσι και η αγαπημένη μας Uma Thurman, σαν άλλη lady θα μιλήσει για την υπόθεση Harvey Weinstein, όταν νιώσει έτοιμη και κάτι μας λέει ότι αυτή η στιγμή πλησιάζει.

Το τελευταίο της instagram post αποδεικνύει ότι η ηθοποιός έχει να πει ΠΟΛΛΑ για αυτό τον άνθρωπο, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες ”Kill Bill” και ”Pulp Fiction”.

”Χαρούμενο Thanksgiving. Είμαι ευγνώμων σήμερα, που είμαι ζωντανή, για όλους αυτούς που αγαπώ, και για όλους αυτούς που έχουν το κουράγιο να σταθούν στο πλευρό των άλλων. Πρόσφατα είπα ότι είμαι θυμωμένη, και έχω μερικούς λόγους για αυτό, #metoo (και εγώ), σε περίπτωση που δεν φαίνεται από την έκφραση στο πρόσωπό μου. Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να πάρω το χρόνο μου, να είμαι δίκαιη και συγκεκριμένη, οπότε… Χαρούμενο Thanksgiving (Εκτός από σένα Harvey, και όλους τους κακούς συνωμότες σου- χαίρομαι που σου συμβαίνει αργά όλο αυτό- δεν σου αξίζει σφαίρα- μείνετε συντονισμένοι Uma Thurman”

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File