CELEBRITIES

Τζίνα Αλιμόνου: Το ποσό της διατροφής που διεκδικεί από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

ndp

Λεπτομέρειες και στοιχεία που αφορούν στη δικαστική διαμάχη της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη έχουν έρθει στο φως τον τελευταίο καιρό. Ειδικότερα, το ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town αυτής της εβδομάδας αναφέρει αναλυτικά το ποσό της διατροφής που διεκδικεί από τον πρώην συζυγός της η ηθοποιός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «η Τζίνα Αλιμόνου ζητά γύρω στις 7.000 ευρώ μηνιαίως για τα προσωπικά της έξοδα, καθώς και να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για τη φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού». Το ποσό, σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται το περιοδικό φτάνουν τα 50,000 μηνιαιώς, στα οποία αν προστεθούν τα χρήματα που αξιώνει η ηθοποιός για τα προσωπικά της έξοδα, πλησιάζουν τα 700.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Down Town, η επίσημη δικογραφία αναφέρει πως η Τζίνα Αλιμόνου επικαλείται τις παρακάτω βασικές μηνιαίες ανάγκες:

>2,638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή

>1,000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο

>2,150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις

>100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά

>250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους

>1,800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κ. Αλιμόνου ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)

>1,600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση

>400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου

>750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου

>1,000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου

>2,000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού

Από την άλλη πλευρά, η συνήγορος υπεράσπισης του Παύλου Βαρδινογιάννη, Ελένη Τζούλη- Καμμένου σε δηλώσεις της προς το περιοδικό είχε να πει το εξής: «Είμαι 25 χρόνια μαχόμενη δικηγόρος και είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω την εκπροσώπηση πατέρα που πληρώνει στο ακέραιο- και με το παραπάνω το σύνολο των υποχρεώσεων των παιδιών του και ταυτόχρονα σύρεται στα δικαστήρια καλούμενος να καταβάλει το ποσό στα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του προκειμένου να τα διαχειρίζεται η ίδια».

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.