CELEBRITIES

Τόνια Σωτηροπούλου: “Το παιδί μου θα το κάνω εκτός γάμου. Τους σιχαίνομαι”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, έχει στα άμεσα σχέδιά της να αποκτήσει ένα παιδάκι, βάζοντας συγκεκριμένα άξονα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά η Τόνια Σωτηροπούλου, δήλωσε περί μητρότητας και γάμου: ”Το παιδί μου θα το κάνω εκτός γάμου. Ιδανικά, αν όλα πάνε καλά στην καριέρα μου, θέλω μέχρι τα 32 μου να κάνω παιδί εκτός γάμου. Το να παντρευτώ μου φαίνεται κάτι πολύ τρομακτικό και είμαι η χειρότερη φίλη σ’ αυτό το θέμα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, τα τελευταία χρόνια παντρεύτηκαν τέσσερις πολύ καλές φίλες μου και δεν πήγα σε κανένα γάμο! Δεν πήγα επειδή τους σιχαίνομαι τους γάμους. Αγχώνομαι, δεν τους θέλω με τίποτα”.

Σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη Μύκονο, η ηθοποιός επισημαίνει πως δεν την ενοχλεί που βγήκαν στη δημοσιότητα καθώς δεν έκανε κάτι παράνομο, ενώ προσέθεσε πως δεν βρίσκει τον λόγο για τον οποίο κάποιοι συνάδελφοί της δήθεν εκνευρίζονται με τους φωτογράφους.

Γιατί όμως δεν παραδέχεται τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους και δεν παραδέχονται τη σχέση τους; ”Δεν έχει ουσία να πούμε τίποτα, ασχέτως αν είμαστε ή δεν είμαστε μαζί με τον Αλέξη.

Στη ζωή δύο ανθρώπων που κάνουν ένα επάγγελμα στο οποίο εκτίθενται, κανένας από τον έξω κόσμο δεν θα είναι προσκεκλημένος, ούτε τη στιγμή που θα τα φτιάξουν, ούτε τη στιγμή που θα χωρίσουν. Θεωρώ πως είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν αφορά κανέναν. Είναι μια ασήμαντη πληροφορία για μένα”, εξήγησε στην εφημερίδα Αγορά.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Τι έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου στα μαλλιά της και τι σχέση έχει με αυτό η Δήμητρα Ματσούκα;

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανανέωσε την εμφάνισή της: Αυτό είναι το νέο της look