CELEBRITIES

Το photoshop της Lena Dunham που την έκανε έξαλλη

Είναι ακομπλεξάριστη και μας το αποδεικνύει για άλλη μια φορά. Το ισπανικό περιοδικό Tentaciones, κατόπιν συνεννόησης με την Lena Dunham, πήρε την άδεια να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφία της από τον κολομβιανό φωτογράφο, Ruven Afanador. Όταν είδε τελικά την φωτογραφία της στο εξώφυλλο του περιοδικού φαίνεται να έγινε έξω φρενών με το photoshop που της είχαν κάνει.

Πόσταρε λοιπόν μια φωτογραφία με το εξώφυλλο της και από κάτω σχολίασε: ”Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι στο εξώφυλλό σας και παράλληλα νιώθω πολύ χαρούμενη που φωτογραφήθηκα από έναν επαγγελματία όπως ο Ruven Afanador. Αλλά το σώμα μου δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που δείχνει η φωτογραφία και ούτε θα μπορούσε ποτέ να είναι έτσι άρα το περιοδικό έχει χρησιμοποιήσει photoshop και έχει τροποποιήσει την φωτογραφία μου σε μεγάλο βαθμό. Αφού είστε τόσο καλοί σε αυτό που κάνετε, γιατί δεν είστε και ειλικρινείς με τους αναγνώστες σας;”.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει πόσο άνετα νιώθει με το σώμα της. Μετέφερε πολλές φορές το μήνυμα της. Κάθε γυναίκα πρέπει να δεχτεί το σώμα της όπως είναι και πως πρέπει να το θεωρεί όμορφο με όλες τις ατέλειες του.

Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται ο πλανήτης μας.