CELEBRITIES

Τι αδικία είναι αυτή; Δες τον Pierce Brosnan με τη γυναίκα του και θα καταλάβεις

Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Ανεπίτρεπτο θα το χαρακτήριζα αν με διέκρινε η αρετή της ψυχραιμίας αλλά τώρα θα το πω ξεδιάντροπο. Ο Pierce Brosnan και η σύζυγός του Keely Shaye Smith είναι η απόδειξη πως έχει γίνει κάποιο λάθος στη φύση, στο σύμπαν, στην στρατόσφαιρα.

Πριν με κατακρίνεις να ενημερώσω πως δε θα μιλήσω για το αν ταιριάζουν ή όχι. Ντροπή μεγάλη και μόνο που το σκέφτηκες. Η αδικία με πνίγει για το γυναικείο φύλο.

Γράψε ημερομηνίες γέννησης. 16 Μαΐου 1953 ο Pierce και 25 Σεπτεμβρίου 1963 η Keely. Άρα; 63 εκείνος μία δεκαετία κάτω εκείνη στα 53. Τι συμβαίνει; Τι έχει πάει τόσο λάθος. Όχι με την Keely, με τη γυναικεία φύση.

Οι άντρες μεγαλώνουν, ωριμάζουν και γίνονται γοητευτικοί ενώ εμείς παλεύουμε με την εμμηνόπαυση, την αύξηση του σωματικού βάρους, τη μείωση της μυικής μάζας, τις εξάψεις, τις αλλαγές στο δέρμα, την ορμονική αστάθεια και τις επακόλουθες συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Αν κάποια από εσάς μιλά για δικαιοσύνη να σηκώσει το χέρι ακόμα κι αν βρίσκεται στον εργασιακό της χώρο. Κι αν παρόλα αυτά θεωρείς πως ο Pierce και η Keely είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό υπάρχει και βίντεο για το πώς ωριμάζουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες.

 

 

 

Αλλά για να κλείσουμε με ένα αισιόδοξο μήνυμα θα αφήσω τον Pierce να τα πει μόνος του.

Αγαπώ τη ζωντάνια, το πάθος της. Διαθέτει τη δύναμη, που δίχως εκείνη δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτά η Keely, λυγίζω.”