CELEBRITIES

Thylane Blondeau: Το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου έγινε 17 χρονών και είναι ήδη εκατομμυριούχος

Πώς είναι να μεγαλώνεις κι όλοι να σου λένε πως είσαι το πιο όμορφο κορίτσι στον πλανήτη; Ακόμα κι έτσι να μην είναι στην πραγματικότητα, η Thylane Blondeau είναι εκείνη που μπορεί να δώσει την καλύτερη απάντηση σ' αυτό το ερώτημα. Γιατί σύμφωνα με την κυρίαρχη κουλτούρα, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τα περιοδικά μόδας, αυτή η Γαλλιδούλα είναι ένα πλάσμα μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Και η αλήθεια είναι πως δύσκολα το αμφισβητεί κανείς.

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 4 ετών, περπατώντας στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier.

Έκανε την πρώτη της φωτογράφηση στην ηλικία των 7 και στα 10 της έκανε το πρώτο εξώφυλλο για τη Vogue, όπου και χρίστηκε η απόλυτη παιδική ομορφιά. Κάπου εκεί η Thylane έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει μια πολύ μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο τα μικρά παιδιά της μόδας πρέπει να χρησιμοποιούνται ως επαγγελματίες μοντέλα.

CHILD of HELL

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Η Thylane, κόρη του ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού Veronica Loubry από τα 14 της περπατάει στις πασαρέλες των Tommy Hilfiger και Dolce & Gabbana και πέρσι η L’ Oreal Paris την έκανε πρέσβειρά της.

I’m not a morning person

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Μεγαλώνοντας και πριν καν ενηλικιωθεί, το αυτοδημιούργητο κορίτσι κατέχει περιουσία που ξεπερνάει ήδη τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά η Thylane δεν έχει όνειρό «απλά» για μια σπουδαία καριέρα μοντέλου, έτσι κι αλλιώς έχει κάνει πολλά βήματα σ’ αυτό τον χώρο από πάρα πολύ νωρίς. Θέλει να γίνει ηθοποιός και έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα to 2015 παίζοντας στην ταινία “Belle & Sebastina: The Adventure Continues”.

M

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 

« POLA »

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Thylane Blondeau/instagram

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!