CELEBRITIES

H Tess Holliday φωτογραφίζεται ολόγυμνη για να επισημάνει μια μεγάλη αλήθεια

Ιnstagram/TessHoliday

Είναι ένα από τα πιο διάσημα plus-size μοντέλα με φεμινιστική δράση, συγγραφέας του βιβλίου The Not So Subtle Art of Being a Fat Girl: Loving the Skin You're In και εμπνευστής του @effyourbeautystandards που στόχο έχει να καταρρίψει τα πρότυπα ομορφιάς και τελειότητας του δυτικού κόσμου.

Είναι και πολλά ακόμα, αλλά θα χρειαζόμασταν πολλές αράδες ακόμα για να χωρέσουμε τις ιδιότητες και τη δράση της, οπότε ας εστιάσουμε σε ένα από τα τελευταία της ποστ.

Η πληθωρική Tess Holliday πόζαρε γυμνή στο φακό του συζύγου της Nick Holliday. Πόσταρε τη φωτογραφία και έγραψε:

 

«Οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό είτε είναι εντελώς γυμνές, είτε ντυμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε και στο δικό της λογαριασμό, κάνοντας repost από το Instagram του συζύγου της.

«Είμαι αρκετά άρρωστος για να παρευρεθώ στο Women’s March οπότε επέλεξα να δουλέψω πάνω στη φωτογραφία που βγάλαμε πριν από λίγες εβδομάδες και να την ποστάρω σήμερα. Δεν έχουν γίνει αλλαγές πάνω στο σώμα της ή στο πρόσωπό της», συνέχισε.

Η 32χρονη Holliday έχει ξαναποζάρει γυμνή ή φορώντας μόνο τα εσώρουχα της για να αποδείξει ότι κάθε σώμα, ακόμα κι αν δεν είναι αδύνατο, μπορεί να είναι όμορφο και αισθησιακό.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, δε νιώθει ότι χρειάζεται να δικαιολογηθεί για το βάρος της και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την υγεία της. 

«Το ότι είμαστε plus size δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε υγιείς, όπως ακριβώς και γυναίκες που είναι πιο αδύνατες από εμάς δεν χρειάζεται να αποδείξουν το αντίστοιχο», έχει δηλώσει σε προηγούμενο της ποστ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Ιnstagram/TessHolliday