CELEBRITIES

Ο νέος έρωτας της Taylor Swift παίζει στην επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Τον λένε Joe Alwyn, είναι 26 ετών, Βρετανός, ηθοποιός, ολίγον μοντέλο- λογικό το λες- παίζει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το The Favourite, δίπλα στην Emma Stone, την Rachel Weisz και τον Nicholas Hoult και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι το νέο αμόρε της Taylor Swift.

Πριν περίπου δυο μήνες οι φήμες για την επανασύνδεση της 28χρονης Swift με τον Jake Gyllenhaal έδιναν κι έπαιρναν. Ωστόσο, το update δίνει άλλο όνομα γραμμένο στην καρδιά της pop star, δηλαδή αυτό του Joe Alwyn. Μία αδυναμία στο ξανθό την έχει η Taylor ε; Θυμήσου λίγο Τομ Hiddleston, Calvin Harris…

 

Κοινή τους φωτογραφία δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα, αλλά η Daily Mail επιμένει πως το ζευγάρι βγαίνει εδώ και μήνες μυστικά και πως η Taylor έχει νοικιάσει σπίτι στο Βόρειο Λονδίνο για να βλέπει το αγόρι όσο πιο συχνά γίνεται.

Ο Alwyn είναι το “Hollywood’s Next Big Thing” σύμφωνα με το Hollywood Reporter, έχει σπουδάσει στο λονδρέζικο Royal Central School of Speech αλλά και στο City, του αρέσει ο Eminem και τον έχουμε δει ήδη στις ταινίες “The Sense of an Ending” και στο Billy Lynn’s Long Halftime Walk.

Το The Favourite του Λάνθιμου θα βγει στις αίθουσες το 2018 έπεται το The Killing of a Sacred Deer- το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στις Κάννες- και θα εκτυλίσσεται στη βρετανική αυλή του 17ου αιώνα με αρκετά τολμηρό τρόπο.

Kεντρική Photo: John Salangsang/Invision/AP)