CELEBRITIES

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η φωτογραφία με την κομψή μητέρα της και τον πανύψηλο αδερφό της

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, 6 Ιουνίου, σε εκδήλωση του The Hellenic Initiative στο Ζάππειο Μέγαρο. Η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ ήταν ανάμεσα στις ομιλήτριες της βραδιάς.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία της Τατιάνα Μπλάτνικ, βρίσκονταν και οι πιο δικοί της άνθρωποι, η μητέρα της, Marie Blanche Bierlein και ο αδερφός της, Μπόρις Μπλάτνικ.

Τατιάνα Μπλάτνικ Instagram.com/tatianablatnik

Τα δύο παιδιά μεγάλωσαν μαζί με τη μητέρα τους, αφού ο πατέρας τους, Βλάντιμιρ Μπλατνικ πέθανε όταν η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν μόλις 7 ετών. Ο πατριός τους, Attilio Brillembourg είναι ιδιοκτήτης μίας οικονομικής εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη.

«Οικογένεια: Ο αδερφός μου, η μητέρα μου κι εγώ, στο Ζάππειο χθες, όπου υποστηρίξαμε το The Hellenic Initiative. Αγαπώ την Ελλάδα (Και σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ, έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ σε Instagram Story που δημοσίευσε, όπου πόζαρε μαζί με τη μητέρα της και τον αδερφό της.

Η αδυναμία της στον Μπόρις Μπλάτνικ έχει εκφραστεί συχνά στα social media. Με αφορμή τα γενέθλιά του αδερφού της τον Μάρτιο του 2022, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μοιραστεί μία σειρά από φωτογραφίες του κι είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα για τη σχέση τους.

«Χρόνια πολλά στον απίστευτο αδερφό μου, Boris -τον αγωνιστή, τον αδερφό, τον γιο, τον υπέροχο πατέρα, τον πιστό φίλο, τον chef και αυτόν που πάντα ήταν δίπλα μου. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω και με προστάτευες σε όλη μου τη ζωή, από τους νίντζα μέχρι και από τα clubs», είχε γράψει η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Σε ευχαριστώ που πάντα με έκανες να νιώθω ασφαλής, που μου υπενθύμιζες να κρατώ τα πράγματα απλά, να είμαι προσγειωμένη και που μου θύμιζες την αξία της λέξης “όχι”», πρόσθετε στην τρυφερή δημοσίευσή της.

H Τατιάνα Μπλάτνικ ζει μόνιμα από το 2013 στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Νικόλα Γλίξμπουργκ, o οποίος επίσης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της Τρίτης 6 Ιουνίου. «Είμαι πιο ευτυχισμένη, πιο ενθουσιώδης, πιο στο σπίτι μου. Αλλά όταν είπα πρώτη φορά στους φίλους μου ότι μετακομίζω στην Ελλάδα η αντίδρασή τους ήταν “Είσαι τρελή; Όλοι φεύγουν από την Ελλλάδα”», είχε πει στη Vogue σε παλιότερη συνέντευξή της.

Τατιάνα Μπλάτνικ Instagram.com/tatianablatnik

«Αλλά όλη η εμπειρία μου είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περίμεναν οι άλλοι άνθρωποι. Φυσικά βλέπω τις δυσκολίες που περνούν οι άνθρωποι -δεν ζω στα σύννεφα- αλλά βλέπω επίσης ανθρώπους που είναι δημιουργικοί, που είναι δυνατοί, που θέλουν να προχωρήσουν, που θέλουν να μείνουν και να χτίσουν τη ζωή τους εδώ», πρόσθετε.

«Μπορείς να πει ότι αυτή η χώρα είναι χαοτική και τρελή αλλά κατάφερα να βρω τον δρόμο μου εδώ. Τα πράγματα που με ενοχλούσαν, δεν με ενοχλούν πια: Ο θόρυβος, το νέφος στο κέντρο, η κίνηση. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά άρχισα να τα αγαπώ όλα», συμπλήρωνε η Τατιάνα Μπλάτνικ που έχει ζήσει όπως και η οικογένειά της τη ζωή του jet setter κι έχει περάσει χρόνο σε διάφορα μέρη της γης.

Γεννήθηκε στο Caracas, πήγε σχολείο στην Ελβετία και σπούδασε κοινωνικολογία στη Georgetown των ΗΠΑ. Στη συνέχεια δούλεψε ως σύμβουλος επικοινωνίας του οίκου Diane von Furstenberg και έζησε στην περιοχή Chelsea του Λονδίνου. Και μετά ήρθε η Ελλάδα κι όπως έγραψε στο story της, την αγάπησε όσο και την οικογένειά της.