CELEBRITIES

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε ζευγάρι με την Κατερίνα Θάνου;

Πού να το περίμενε ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν δήλωνε συμμετοχή στο Survivor πως η προσωπική του ζωή θα μας απασχολούσε τόσο πολύ. Είναι που τον θέλουν και τα κορίτσια ανεξαρτήτως ηλικίας και βγαίνουν στην επιφάνεια πληροφορίες από το παρελθόν για τις σχέσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ”Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω” ο παίκτης του Survivor και η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου γνωρίζονται πολλά χρόνια, όταν ακόμα ο Γιώργος έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα της Ρόδου, κι έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

”Όταν η ομάδα ερχόταν στην Αθήνα για να παίξει, έμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το απόγευμα, λοιπόν, όταν τελείωναν τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις, ερχόταν η Κατερίνα Θάνου και τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της και πήγαιναν βόλτες. Δεν είχε γίνει μία, δύο, τρεις. Κάθε φορά που ανέβαινε ο Ντάνος στην Αθήνα, τσουπ η Κατερίνα Θάνου. Σε έναν αγώνα που είχε πρόβλημα με τους χιαστούς του, είχε πάει η Κατερίνα και τον πήρε και οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί. Δεν ξέρω αν ήταν σχέση ή ήταν φίλοι καλοί, ωστόσο, υπήρχε μια διασύνδεση μεταξύ τους.”