CELEBRITIES

Η σέξι φωτογράφιση του Μπο μετά το Survivor

Αν έπρεπε να διαλέξεις έναν και μόνο παίκτη από το Survivor που το σώμα του σημείωσε θεαματική αλλαγή στη διάρκεια του ριάλιτι, αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μπο και δίκαια αφού όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο ζύγιζε 30 κιλά περισσότερο.

Πλέον, ο Μπο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, έχει χάσει αυτά τα 30 κιλά και, παρόλο που ζούσε σε συνθήκες “επιβίωσης”, δείχνει πιο ανανεωμένος και πιο σέξι από ποτέ. Μάλιστα, έκανε και την πρώτη του φωτογράφιση για το περιοδικό People, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό με αυτή την ολοκληρωτική αλλαγή που παρουσιάζει το σώμα του.

People Magazine

Στην ερώτηση της Βένιας Καραγιάννη αν θα περίμενε ποτέ ότι θα έχανε 30 κιλά, είναι κατηγορηματικός: “Ποτέ! Ήμουν 115 κιλά και όταν έφυγα από το παιχνίδι είχα μείνει 85. Για κανένα λόγο δεν το φανταζόμουν. Ούτε είχα κάνει και ποτέ δίαιτα. Όταν είχα κάνει το ραντεβού για να πάω στο παιχνίδι, μου είχαν πει ότι θα χάσω 20 κιλά. Τους είχα πει, μάλιστα, ότι και στα 100 να πάω θα είμαι μια χαρά. Πού να το φανταστώ; Στη ζωή μου έχανα δύο κιλά και νόμιζα ότι είχα ελαφρύνει. Ότι θα έπαιζα και θα κέρδιζα παιδιά σαν τον Μάριο δεν το περίμενα ποτέ”.

People Magazine

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα του παιχνιδιού και στη σχέση του με το Ντάνο. Ενώ αρχικά τον είχε ψηφίσει 3 φορές για αποχώρηση, στη συνέχεια τον στήριξε. “Τον ψήφισα στην αρχή γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Τις άλλες δύο φορές γιατί ήταν ένα κλικ πιο μακριά από τους άλλους. Μετά την τρίτη φορά, με το που το έκανα είπα στον εαυτό μου «σαν να έκανες μαλακία και δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις». Μια χαρά παιδί είναι, καλός παίκτης είναι, ψαρεύει, βοηθάει, τεμπέλης δεν είναι, ούτε παρτάκιας. Γιατί και για την εικόνα του να τα κάνει, ωφελείσαι κι εσύ. Πάει για ψάρεμα, για παράδειγμα, και σου λέει ο άλλος «το κάνει για τις κάμερες». Ας το κάνει. Γιατί, εμείς δεν θα φάμε;”.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photos Agency