CELEBRITIES

7 πράγματα που δεν ήξερες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν οι 2 παίκτες που κονταροχτυπήθηκαν στον τελικό του Survivor 2017. Ο Ντάνος αποτελούσε εδώ κι αρκετό καιρό έναν από τους πιο δυνατούς του παιχνιδιού, με ανυπολόγιστο fan club που έκανε σωστή δουλειά αφού μιλάμε για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού. Ρίχνουμε φως στις λιγότερο γνωστές ή άγνωστες πτυχές ζωής του 35χρονου Γιώργου Αγγελόπουλου.

1. Είναι εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι και ζει στη Σκιάθο. Ok, αυτό το ξέρεις ήδη

Επίσης διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στο νησί μαζί με τον αδερφό του. Κοντά στις Κουκουναριές, να ξέρεις.

 

2. Ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Ο Ντάνος στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικές ομάδες. Από το 2004 έως το 2010 ο ο παίκτης του Survivor είχε περισσότερες από 40 συμμετοχές στη Football League με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εθνικός Αστέρας. Εξ’ ου και η σωματοδομή.

3. Ξέρει και από πολεμικές τέχνες

Ασχολείται με το taekwondo και το kick boxing. Καταλαβαίνεις τώρα πώς έχει χτίσει το κορμί του ο Σκιαθίτης; Αεικίνητος.

4. Είναι αυτό που λέμε “πιάνουν τα χέρια του”

Τυπικό αρσενικό σε όλα του ο εργατικός Ντάνος, μαστορεύει από πρίζα μέχρι θερμοσίφωνα. Ικανότητα την οποία επέδειξε και στο Survivor, αφού ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

5. Ο θείος του είναι ο ήρωάς του

Το παρατσούκλι “Ντάνος” το έχει πάρει από τον αδερφό της μητέρας του, ο οποίος, όταν ο πατέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή, στήριξε πραγματικά τόσο εκείνον όσο και τον μικρότερο αδερφό του, Χάρη.

6. Επισκέπτεται συχνά το Άγιο Όρος

Το ότι ο Ντάνος είναι ένα ιδιαίτερα θρησκευόμενο άτομο αν παρακολουθείς Survivor το ξέρεις ήδη. Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο πρώην συμπαίκτης του στο ποδόσφαιρο, Χρήστος Οξύνογλου, ο Αγγελόπουλος επισκέπτεται συχνά το Άγιο Όρος. “Πέρα απ’ το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Γιώργο κάναμε παρέα κι εκτός γηπέδου. Είχαμε κι οι δύο τις κοπέλες μας στη Ρόδο, οπότε βγαίναμε ως ζευγάρια. Ως άνθρωπος, είναι χαμηλών τόνων. Δεν θέλει να τραβάει τα βλέμματα” έχει δηλώσει για εκείνον ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.

 

7. Είναι ιππότης

Ο Ντάνος είναι πολύ προστατευτικός απέναντι στις γυναίκες. “Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι αυθεντικός, δίκαιος, δεν δέχεται να προσβάλλει κοπέλα ο άλλος, είναι πολύ τίμιο παιδί”, έχει πει για εκείνον η μητέρα του η κυρία Ράνια.