CELEBRITIES

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Στους Μαχητές υπήρχε περισσότερη ειλικρίνεια και αθωότητα”

Μπορεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου να έφυγε οικειοθελώς από το νησί των Διάσημων του Survivor και να είπε αντίο στον Άγιο Δομίνικο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να απασχολεί τα μέσα.

Εκμεταλλεύτηκαν τον αυθορμητισμό μου

Στο People έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε το βασικό λόγο που την οδήγησε στην αποχώρηση ενώ απάντησε ειλικρινά για το περιστατικό με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

”Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Με τον Στέλιο κάναμε παρέα στο Survivor, αλλά στην πορεία άλλαξε η κατάσταση και κατάλαβα ότι είχε μοιραστεί πράγματα που τα είχα πει μόνο στον ίδιο. Δεν θέλω να επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες. Πριν φύγω, τόνισα πως το σημαντικότερο για μένα είναι να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπειά μου. Πολέμησα πολύ με το ”εγώ” και το πείσμα μου. Ωστόσο, τα παράπονα μαζεύτηκαν, έγιναν θυμός και μετά εγωισμός” λέει χαρακτηριστικά.

A post shared by People Greece (@peoplegreece) on

”Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως υπήρχαν άτομα που λειτουργούσαν με συγκεκριμένη τακτική για να παραμείνουν στο παιχνίδι στενοχωριόμουν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, του καλού ή του κακού, για να επιβιώσω. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είναι η Ειρήνη. Αυτό που βλέπατε εσείς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα εγώ εκεί. Εξαιτίας της πείνας, της απομόνωσης αλλά και τις έλλειψης επικοινωνίας όλα διογκώνονται” είπε σχετικά με την κατάσταση στο νησί των Διάσημων ενώ συνέχισε λέγοντας ότι κάποια στιγμή της πέρασε από το μυαλό να φύγει από τους Διάσημους και να πάει στους Μαχητές.

”Στην αντίπαλη ομάδα εκτιμούσαν τους δυνατούς παίκτες. Τους επικροτούσαν, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα στα αγωνίσματα. Στους Μαχητές υπήρχε περισσότερη ειλικρίνεια και αθωότητα, για αυτό και πίστευα πως θα ταίριαζα μαζί τους. Ευτυχώς ή δυστυχώς, έχω και αθωότητα και ειλικρίνεια, στοιχεία του χαρακτήρα μου που δεν θα ήθελα να χάσω ποτέ” εξομολογείται.

Φωτογραφίες: People Greece