CELEBRITIES

Survivor 2: Μία αποχώρηση, δύο εντάσεις και η αναπάντεχη αποκάλυψη του Μουρούτσου

Instagram/survivorgreece

Μαύρη νύχτα έζησαν οι Διάσημοι. Εντάξει, υπερβάλλουμε. Αλλά σίγουρα η αποχώρηση της Ξένιας δεν ήταν καθόλου ευχάριστη στιγμή. Έγιναν πράγματα στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor 2.

«Όπως έχω πει γενικά είχα προετοιμαστεί για αυτό το πράγμα. Σήμερα είναι η στιγμή που θα φύγω.  Είχα πει ότι θα φύγω ευτυχισμένη και γεμάτη γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε πολύ παραπάνω από ότι πίστευα ότι μπορεί να μου δώσει. Μου έχει ανοίξει τα μάτια μου σε πολλά πράγματα. Ευχαριστώ το Survivor για αυτό το πράγμα» είπε η Ξένια λίγο πριν πάρει τη δάδα της και φύγει για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο. 

Αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό γεγονός που μας μένει από το επεισόδιο της Πέμπτης. Οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, τόσο στην ομάδα των Διασήμων όσο και στους Μαχητές έχουν αρχίσει να αλλάζουν τους συσχετισμούς δυνάμεων. Αναμενόμενο.

Εκτός από το «φάγωμα» που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται μεταξύ των Μαχητών (Η Ντάρια δεν περνάει καλά με τη Μελίνα), στο στρατόπεδο των Διασήμων η Κατερίνα Δαλάκα ψήφισε τον Γιάννη Τσίλη κι αυτό συζητήθηκε, η οποία όπως δήλωσε, δεν ψήφισε μόνο με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και συναισθηματικά. Η Κατερίνα είπε πως οι γυναίκες θεωρούνται αδύναμες σε σχέση με τους άντρες στα αγωνίσματα και πως τα αγόρια της ομάδας έχουν έρθει πιο κοντά (δεν είπε «κλίκα», αλλά καταλαβαίνεις). 

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το λόγο στο Μιχάλη Μουρούτσο, εκείνος δήλωσε:΅Εγώ προσωπικά εξέφρασα μία άποψη. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές που μέσα από άλλες εκπομπές μπορούν να πάρουν μία εικόνα μέσα από το Survivor και να μας δημιουργήσει θέμα στην προσωπική μας ζωή, ζητάω από όλες τις κοπέλες να μην έχω στιγμή που να είμαι μόνος μου στην παραλία και θα έρθει μία κοπέλα δίπλα μου να κάτσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, γιατί την ίδια εικόνα μπορεί να την πάρει κάποιος και να με φέρει ζευγάρι με αυτή την κοπέλα. Πολλοί από αυτή την ομάδα είχαν την ίδια άποψη με εμένα. Μετά από αυτό είπα ότι η ομάδα μου είναι μία. Θα είμαστε Survivors και δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε παρέα στην παραλία. Δεν διαχωρίσαμε τις παρέες μας, απλά επιλέξαμε να κάνουμε περισσότερο παρέα με τους άντρες και αυτό μας έφερε κοντά περισσότερο». Ναι, το είπε, έχει ζητήσει από τα κορίτσια να μην τον πλησιάζουν όταν είναι μόνος του.

Κι όταν ο Σάκης έκανε πλάκα λέγοντας πως «εγω θα πω ότι η Λάουρα είναι ακόμα κοντά μας, εκείνος έδωσε την απάντησή του: «Δεν το έκανα μόνο για τη Λάουρα. Το έκανα και για το παιδί μου. Θέλω να προστατεύω τη σχέση μου, δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή»