CELEBRITIES

Survivor 2: Αυτή είναι η κοπέλα του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου που του έστειλε γράμμα κι έλιωσε

Με την ομάδα των Μαχητών να κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor 2, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα και γράμματα από τους αγαπημένους τους. Την παράσταση έκλεψε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με το γράμμα που έλαβε από τη σύντροφό του.

«Εύχομαι να είναι στα αγγλικά το γράμμα», φωνάζουν όλοι και ζητωκραυγάζουν όταν όντως συνειδητοποιούν ότι είναι στα αγγλικά αφού η σύντροφός του έχει καταγωγή από την Ινδία.

«Αγάπη μου, ήλιε μου, φεγγάρι μου, εσύ, εσύ, εσύ, σε αγαπώ και μου λείπεις πολύ. Σε σκέφτομαι κάθε λεπτό της ημέρας. Θυμάμαι πριν φύγεις μου είχες πει “να είσαι χαρούμενη για να είμαι κι εγώ” οπότε προσπαθώ να το κάνω κάθε μέρα. Η αλήθεια είναι πως όταν αγαπάς κάποιον με όλη σου την ψυχή δεν υπάρχει χωρισμός. Μείνε δυνατός και ευλογημένος. Μη χάνεις την πίστη σου. Σε αγαπώ για τώρα και για πάντα», γράφει η κοπέλα του στο  -αν μη τι άλλο- μελιστάλαχτο γράμμα της. Μα τι έρωτας.

 

«Η Alia είναι μια κοπέλα που από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι με αυτή την κοπέλα θέλω να κάνω οικογένεια. Alia λόγια να αγαπιόμαστε. Ανυπομονώ να τη δω και να μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα», είπε στην κάμερα ο Θοδωρής.

Η Alia είναι στιλίστρια και σύμβουλος μόδας με καταγωγή από την Ινδία. Αν έχεις κάνει scroll down στο Instagram του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου λογικά θα την έχεις πετύχει.

… #greece #summer #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) στις

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allia Al Rufai (@alliaalrufai) στις

 

Όπως βλέπεις, ανεβάζει και στιγμιότυπα από το Survivor 2, αλλά όχι όποια κι όποια. Είναι στιγμές από quiz στις οποίες μέσα από την καρτέλα με τις απαντήσεις του ο Θοδωρής της στέλνει μηνύματα.

Quiz ! you you you …. #waitingonyou @only.theo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allia Al Rufai (@alliaalrufai) στις

 

Αγάπη μου what I wait all week for….. quiz night ! #Repost @thodoris_theo_fans #waitingonyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allia Al Rufai (@alliaalrufai) στις