CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης για Survivor: “Με μειώνει η πληροφορία ότι ζήτησα μόνο 600 χιλιάδες ευρώ”

Τη δική του απάντηση δίνει ο Σάκης Τανιμανίδης σχετικά με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη και όλα τα δημοσιεύματα που το αναπαρήγαγαν το οποίο αφορούσε στα χρήματα που ζήτησε από τον Acun Ilicali για να παρουσιάσει το Survivor 2.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο Σάκης ζήτησε (και δεν πήρε) 600.000 ευρώ από τον Τούρκο παραγωγό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να μείνει εκτός παιχνιδιού, καθώς ο Acun δεν δέχτηκε την πρότασή του. Αποτέλεσμα, το ποσό να κλειδώσει σε ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο.

Ο ίδιος ο Σάκης, απαντά για τα χρήματα που λέχθηκε πως πήρε για τη δεύτερη σεζόν του Survivor στον ΣΚΑΪ, δηλώνοντας στο Down Τown Κύπρου:

”Δεν είναι αλήθεια αυτό, και θέλω με την ευκαιρία να το καταγγείλω! Με μειώνει αρκετά η πληροφορία ότι ζήτησα μόνο 600 χιλιάδες ευρώ! Θα μας περάσει ο κόσμος και για τίποτα πληβείους. Η αλήθεια είναι πως ζήτησα 1,5 εκατομμύριο. Ζήτησα ακόμα το 10% της Αcun Medya, ένα ρετιρέ στο Μαρούσι και αρκετά κουπόνια μεγάλης αξίας από γνωστό super market. Έγινε μια διαπραγμάτευση και τα βρήκαμε λίγο πιο κάτω (γελάει δυνατά)”.

Αυτό που μπορούμε εμείς να καταλάβουμε, είναι ότι ο Σάκης ενοχλήθηκε πολύ…